Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Ted Sparks

For a true sense of luxury...

Ted Sparks

Ted Sparks, een vooraanstaand Nederlands interieurmerk, brengt luxe binnen handbereik in alledaagse momenten. Hun passie ligt in het creëren van onvergetelijke ervaringen en het transformeren van gewone ogenblikken in buitengewone herinneringen. Stap binnen in de wereld van Ted Sparks en ontdek hoe deze stijlvolle producten jouw huis kunnen omtoveren tot een uitnodigende oase van comfort en elegantie.

Een uitnodigende thuisbasis

Ted Sparks gelooft dat je huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een toevluchtsoord, een uitnodigende thuisbasis waar jij en je dierbaren zich gekoesterd voelen. Onze collectie Ted Sparks geurkaarsen, diffusers en home accessoires zijn ontworpen met dit principe in gedachten. Ze streven ernaar om een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt en waar jouw persoonlijke stijl tot leven komt.

Iconisch design en jouw stijl

Bij Ted Sparks draait alles om de synergie tussen het iconische design en jouw unieke stijl. De Ted Sparks geurkaarsen en diffusers zijn niet alleen geurige meesterwerken, maar ook visuele blikvangers. Met een scala aan ontwerpen en geuren, kun je de perfecte combinatie vinden die bij jouw smaak en interieur past.

De kracht van de zintuigen

Bij Ted Sparks vieren ze de kracht van de zintuigen. Geur is een krachtige emotie-opwekker en kan herinneringen oproepen en stemmingen veranderen. De Ted Sparks geurkaarsen en diffusers zijn met de grootste zorg samengesteld om een scala aan zintuiglijke ervaringen te bieden. Van kalmerende lavendel tot verkwikkende citrus, de geuren zijn met precisie geselecteerd om je zintuigen te prikkelen en je omgeving te verbeteren.

Luxe is dichterbij dan je denkt

Bij Ted Sparks geloven ze dat luxe niet langer ontoegankelijk hoeft te zijn. Het merk brengt betaalbare luxe naar jouw dagelijkse leven, zodat je kunt genieten van de verfijnde geneugten van hoogwaardige producten zonder concessies te doen aan kwaliteit. De missie van Ted Sparks is om luxe toegankelijk te maken voor iedereen die waarde hecht aan stijl en comfort.

Ted Sparks: jouw partner in stijlvol wonen

Of je nu je huis opnieuw wilt inrichten, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon wat meer luxe wilt toevoegen aan je dagelijkse routine, Ted Sparks is jouw partner in stijlvol wonen. Kies Ted Sparks en ontdek de kracht van luxe in de kleine momenten van het leven. Welkom in de wereld van Ted Sparks, waar stijl, comfort en betaalbare luxe samenkomen om jouw huis te veranderen in een oase van elegantie en gastvrijheid.

Ted Sparks bij Kötter Living

In onze woonwinkels vindt je altijd een selectie van de Ted Sparks geurkaarsen en diffusers. Dus beslist de moeite waard om ons te bezoeken. Dan kun je natuurlijk ook de heerlijke geuren zelf ruiken en ervaren. Zien we je snel? 

Ontdek de geuren van Ted Sparks in één van onze woonwinkels!