Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

TV meubel kopen

Een tv meubel moet niet alleen mooi maar vooral ook praktisch zijn. Hij moet ruimte hebben om spullen in op te bergen, je apparatuur moet erin passen en hij moet uiteraard ruimte hebben om je tv er bovenop te zetten. Of in ieder geval (als je je tv aan de muur hangt) minimaal zo breed zijn als je tv. Wij hebben een grote collectie tv meubels in allerlei soorten en maten, dus kom langs in één van onze woonwinkels.

Zwevend tv meubel

Tegenwoordig zien we veel zwevende tv meubels, ze worden middels een balk aan de wand bevestigd zodat je geen pootjes hebt. Als je de tv ook ophangt krijg je een heel strak resultaat. Onze eiken tv meubels kunnen we op maat laten maken en in de door jou gewenste kleur laten afwerken. Zo krijg je altijd een tv meubel dat helemaal aan jouw eisen voldoet.

Bepaal de ideale kijkafstand en kijk hoogte van jouw tv meubel

Vooral als je een nieuw huis hebt gekocht en je weet nog niet precies hoe je e.e.a. gaat neerzetten houd dan rekening mee waar je de televisie plaatst. Als je nog moet klussen heb je nu nog de keuze om wat te gaan veranderen. Een tv in combinatie met een hangend tv meubel ga je niet naderhand nog weer verplaatsen. Die wil je direct op de juiste plek hebben. Houd (indien mogelijk) ook rekening met de ramen, i.v.m. lichtinval. De ideale kijkafstand is afhankelijk van het type televisie. Bij een full HD tv is dit de beelddiagonaal vermenigvuldigt met 2 tot 2,5. Als je een 4k televisie hebt dan is deze afstand iets korter.

Type tv meubel

Wil je een tv meubel echt als eye catcher gebruiken? Of wil je een praktisch tv meubel waarin je alle kabels, audio apparatuur en spelcomputer kunt opbergen? Dit is van belang voor jouw keuze, dus denk daar goed over na. Ook hebben we tv meubels in verschillende afmetingen, dus zodra je weet waar je het tv meubel wilt hebben meet deze plek dan op, knip desnoods een stuk krantenpapier op deze afmeting en leg deze op de plek waar je het meubel neer wilt zetten. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe het eruit komt te zien en kunnen onze verkoopadviseurs je goed helpen. Kom je er echt niet uit? We geven ook 3D interieuradvies zodat we je complete huis kunnen inrichten. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact met ons op.