Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Delden

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Delden is onze meubelspeciaalzaak slechts een kwartiertje rijden. Hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en kunnen we jou hopelijk helpen inspiratie op te doen voor je interieur. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag jouw droomwensen waar te maken. Ondertussen kun je op onze website alvast een impressie krijgen van ons aanbod stoelen, banken, tafels, kasten, badkamermeubels en woonaccessoires.

Vanuit het centrum van Delden is onze showroom slechts vijftien minuutjes rijden. Je neemt de N346 richting Hengelo, waarna je ter hoogte van de snelweg linksaf slaat naar de A35 richting Oldenzaal. Vervolgens ga je er ter hoogte van afslag 33 richting Oldenzaal af, dit brengt je op de Enschedesestraat. Neem de Eeketestraat richting de Kleibultweg, waarna je de Ainsworthstraat aan de rechterkant vindt. Wij staan bij nummer 40 op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Kötter Living, de meubelzaak van de regio!

  Op onze website kan je al diverse meubels van ons bekijken. Kun je niet helemaal vinden waar naar je opzoek bent of heb je al iets heel unieks in gedachte, dan kunnen wij je verder helpen. Bij ons heb je namelijk ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, zo creëer je jouw eigen originele meubel. Stuur ons simpelweg jouw ideeën op of kom een keer gezellig langs en dan gaan we samen kijken hoe we jouw droom werkelijkheid kunnen maken. Uiteraard is het maken van een tekening en het opsturen naar de fabrikant een geheel vrijblijvende dienst.

  Hiernaast bieden wij je de mogelijkheid tot een gratis 3D interieuradvies. Met behulp van dit gratis interieuradvies weet je zeker dat het door jouw gekozen meubelstuk past binnen jouw huis.

  Dus wij hopen jou een keer te mogen verwelkomen in onze showroom waar wij je hopelijk net zo enthousiast kunnen maken voor onze meubels als wijzelf. Vanuit Almelo is het slechts 25 minuten rijden richting onze showroom. Het gemakkelijkste is als je de A1 pakt, langs Hengelo en dan bij de afslag ter hoogte van Oldenzaal eraf gaat. Rij richting Oldenzaal en je rijdt vanzelf langs het meubelboulevard. Je kunt ons en een lekker bakje koffie of thee vinden aan de Ainworthstraat 30.

  Producten