Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Mondiart

Inspired by the world, made in the Netherlands.

Mondiart

Mondi Art, gevestigd in de bruisende studio in Eindhoven, is zowel fabrikant als importeur van veelzijdige wanddecoratie. Met 30 jaar ervaring weet het bedrijf precies welke wanddecoratie jouw interieurstijl compleet maakt. Elk decoratiestuk heeft een werelds karakter en wordt met zorg samengesteld door internationale kunstenaars, designers en fotografen. De creativiteit van Mondi Art heeft een mondiaal tintje. Bij Kötter Living hebben we de mooiste stukken uit hun collectie geselecteerd en toegevoegd aan ons assortiment. Je kunt deze bewonderen in één van onze woonwinkels in Nijverdal of Oldenzaal.

Ambacht en Liefde voor het Vak

De passie van Mondi Art is voelbaar zodra je hun collectie van wanddecoratie bekijkt. Het team bestaat uit echte ambachtslieden die zich volledig toeleggen op het creëren van de mooiste resultaten. Met als doel een wauw-effect aan de wand te brengen voor iedereen, vind je in hun collectie een verscheidenheid aan interieurstijlen en materiaalkeuzes.

Een Mondiaal Karakter

De naam Mondi Art is zorgvuldig gekozen, want elk decoratiestuk vertegenwoordigt een unieke vastlegging van prachtige wereldfenomenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het indrukwekkende Schilderij Tijger, een ingelijste zwart-wit foto die de immense kracht van dit dier je woonkamer binnenbrengt? Of kies voor het unieke Japanse accent van Schilderij Geisha. Wat vind je van de wanddeco in gobelin stof? Die geven je interieur echt een werelds tintje en brengen kleur in je woonkamer. Kijk in onze shop naar de verschillende gobelin wanddeco die we aanbieden van Mondiart. Je kunt elk werk in verschillende afmetingen bestellen.

Onze populairste wanddecoratie van Mondiart