Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Brons Interieur

Luxe handgemaakte sierkussens geven de finishing touch!

Brons Interieur

Luxe sierkussens zijn de finishing touch van je interieur. Brons maakt handgemaakte luxe sierkussens van topkwaliteit.

Brons sierkussens

De luxe handgemaakte sierkussens van Brons zijn een lust voor het oog. Elk sierkussen is voorzien van prachtige details en goede vullingen. Het geeft jouw bank of fauteuil die luxe, stijlvolle uitstraling die je wilt. Een Brons sierkussen is vaak beschikbaar in meerdere afmetingen. Alle Brons sierkussens worden met de hand gemaakt in Nederland. Wij hebben altijd een ruimte collectie Brons kussens in onze woonwinkels aanwezig.

Brons hocker

Brons Interieur maakt ook hockers, zo zijn er hockers om op te zitten, maar ook hockers die mooi bij een salontafel passen. Deze kun je zo onder je ronde salontafel schuiven en zorgen voor een prachtig plaatje. De hockers worden allemaal op maat gemaakt in Nederland, dus houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken.

Brons Interieur

Brons maakt gebruik van luxe meubelstoffen van hoogwaardige kwaliteit, je haalt dus niet zo maar een sierkussen of hocker in huis, maar hebt echt iets exclusiefs. Ook komt Brons elke 6 maanden met een nieuwe collectie die je altijd in onze woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal vind. Dus kom langs in één van onze woonwinkels!

Bekijk de Brons collectie in onze woonwinkels!