Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Karpi

Let's carpet the world!

Karpi

Meer dan 35 jaar geleden begon het als een familiebedrijf in Aalten met het produceren en verkopen van karpetten uit restanten kamerbreed tapijt op kleine schaal. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler met vestigingen in Nederland, India en China en een team van ruim 150 medewerkers. Ze zijn inmiddels marktleider in Europa en de karpetten worden verkocht op meer dan 2000 retail adressen in 23 landen wereldwijd.

Karpi vloerkleden

Wij verkopen onze Karpi vloerkleden meestal bij een bankstel, dankzij de mooie designs en prachtige kleuren zit er altijd wel een vloerkleed bij dat bij een bepaalde bank past. Ook is Karpi gespecialiseerd in ronde vloerkleden, ovale vloerkleden en organische vloerkleden. De vloerkleden van Karpi kun je in veel verschillende afmetingen bestellen, je kunt enkele karpetten zelfs op maat laten maken, kom naar één van onze woonwinkels om ze in het echt te bekijken!

Voortdurende innovatie

Karpi Group gelooft sterk in voortdurende innovatie en het inspelen op woontrends als essentiële factoren om een marktleider te zijn. Deze overtuiging vormt de basis voor alles wat ze doen:

  1. Ontwerpen: het team van trendwatchers is voortdurend op zoek naar de nieuwste woontrends. Deze trends worden door de designers vertaald in unieke karpetten die perfect passen bij de hedendaagse woonstijlen over de hele wereld.
  2. Productie: Karpi legt de nadruk op kwalitatief hoogwaardige karpetten. De productieprocessen zijn gericht op het leveren van duurzame en eigentijdse producten die de klanten tevredenstellen.
  3. Wereldwijde levering: Ze zorgen ervoor dat de karpetten wereldwijd in de winkels beschikbaar zijn, waardoor de klanten van Karpi kunnen genieten van het uitgebreide assortiment.

Voorop blijven lopen

Bij Karpi Group zijn ze gepassioneerd om voorop te blijven lopen in de markt door voortdurende innovatie en te voldoen aan de behoeften van de klanten. Karpi is ervan overtuigd dat de unieke en eigentijdse dessins een inspirerende aanvulling zijn op interieurs wereldwijd. Ze streven ernaar om topkwaliteit karpetten te produceren en te leveren tegen de scherpst mogelijke prijs. Zo dragen ze bij aan het succes van de partners en vergroten ze het woongenot van consumenten over de hele wereld. Klanten van Karpi beschouwen ze als partners en ze zien het bieden van dat extra stapje service als vanzelfsprekend. Zo gaan ze samen voor een succesvolle en inspirerende woonervaring.

Karpi karpet Luxury

Het karpet Luxury van Karpi is een bestseller en wij begrijpen wel waarom! Door zijn luxe uitstraling en vele mogelijkheden past deze perfect in veel stijlvolle interieurs. Het Luxury karpet van Karpi brengt extra sfeer en warmte in je woonkamer door zijn hoge pool en door de prachtige vleug van de pool. Het karpet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kun je ook in verschillende afmetingen bestellen. Daarnaast is het Luxury vloerkleed van Karpi zowel in vierkant als in rond verkrijgbaar. Mocht je er nog niet uitkomen, kom dan langs in één van onze woonwinkels!

Onze populairste Karpi karpetten: