Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Chill Line

Personaliseer je eigen unieke Chill-line relaxfauteuil!

Chill Line

Chill-line is een Nederlandse fabrikant van fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen. Elk product biedt een optimaal zitcomfort en is geheel naar wens te personaliseren. Kom je proefzitten in één van onze woonwinkels?

Chill-line relaxfauteuil

De relaxfauteuils van Chill-line zijn stuk voor stuk gemaakt om jou het ultieme zitcomfort te bieden. Daarnaast zijn de Chill-line fauteuils een plaatje. Weg met het ouderwetse imago van relaxfauteuils. De ontwerpers van Chill-line hebben allemaal relaxfauteuils ontworpen die niet alleen geweldig zitten, maar er ook nog eens prachtig uitzien. De Chill-line relaxfauteuils worden allemaal in Nederland geproduceerd in een kleine fabriek met oog voor detail. Chill-line produceert niet alleen relaxfauteuils, maar ook gewone Chill-line fauteuils, dit zijn fauteuils die niet verstelbaar zijn.

Chill-line eetkamerstoelen

Naast fauteuils maakt Chill-line ook prachtige eetkamerstoelen, ook hebben ze hier zitcomfort prioriteit gegeven. Het zijn mooie, luxe eetkamerstoelen die geweldig zitten. Chill-line maakt stoelen met of zonder armleuning, eetkamerstoelen met wielen, eetkamerstoelen met sledepoot of eetkamerstoelen met een recht pootje. Je kunt de Chill-line eetkamerstoelen ook in veel verschillende leersoorten of stoffen bekleden.

Personaliseer je eigen relaxfauteuil

Eigenlijk is iedere Chill-line fauteuil een stukje maatwerk, je kunt bijna elk model geheel naar wens personaliseren. Zo heb je uiteraard de keuze uit de bekleding. Laat je de stoel met leer bekleden, of juist in stof, een combinatie van beide is zelfs mogelijk. Vaak kiezen onze klanten ervoor om de achterkant van de fauteuil met leer te bekleden en de voorkant met een mooie luxe stof. Zo krijg je een prachtig stijlvol resultaat. Daarnaast kun je kiezen voor een relaxfauteuil met of zonder accu, je kunt zelf kiezen wat voor poot je wilt, je kunt zelfs de stiknaden kiezen. Kortom, alles is mogelijk. Het beste kun je even in onze woonwinkels langskomen om de fauteuils zelf te bekijken en erop te zitten, zien we je snel?

Onze Chill-line modellen