Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

HE design

Passie voor design!

HE design

''Passie voor Design'' - het is het levensmotto van H.E. Design B.V., een eigentijdse meubelmaker gevestigd in Tilburg. Wonen is een uiterst persoonlijke aangelegenheid, het draait om jou en jouw gevoel van comfort, en een doordacht designmeubel weerspiegelt jouw identiteit. Bij H.E. Design B.V. worden unieke meubelstukken vervaardigd met ambachtelijke kwaliteit, gemaakt door vakmensen die hun hart en ziel in hun werk leggen. Ze putten uit ouderwetse degelijkheid, maar geven hier een moderne knipoog aan. Volledig in eigen beheer produceert H.E. Design B.V. meubelen die perfect passen bij de individualiteit van hun klanten en harmonieus integreren in hun interieur. Hiermee onderscheidt de onderneming zich duidelijk van de doorsnee fabrikanten.

HE design stoelen

Elke HE design stoel wordt met liefde en zorg met de hand vervaardigd in hun eigen werkplaats. De basis van elk meubel is stevig en duurzaam als een goed gebouwd huis. Dankzij dit productieproces zijn de meubels van uitstekende kwaliteit en gaan ze, bij normaal gebruik, veel langer mee. Wij houden ervan om de HE design stoelen te voorzien van een stijlvol stofje, een mooie print bijvoorbeeld. Ons styling team combineert vaak met de HE design stoelen. Zo kun je deze eetkamerstoelen bijvoorbeeld voorzien van een achterkant bekleed met een stoere leersoort en de voorkant kun je met een zachte velours stof bekleden. Zo krijg je een stoel die niemand anders heeft!

HE design fauteuil

De fauteuils van HE design zijn stuk voor stuk een plaatje. Het ontwerp is prachtig en het zitcomfort fenomenaal, je haalt met een fauteuils van HE design echt een uniek meubelstuk in huis. Je hebt ook ruime keuze in leren bekleding en de laatste jaren heeft het bedrijf zich ook steeds meer gefocust op luxe stoffen. Aangezien stoffen steeds populairder worden. De HE design fauteuils kun je ook bestellen met een zogenaamde kantelfunctie, dit gecombineerd met een bijpassende voetenbank zorgt ervoor dat je heerlijk kunt relaxen in jouw HE design fauteuil. Een groot deel van de stoelen en fauteuils van HE design vind je in onze woonwinkels. Dus kom je snel proefzitten? Ons verkoopteam staat voor je klaar.

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u weten waar deze verkrijgbaar zijn? Vul dan eenvoudigweg ons contactformulier in, en wij of een van onze dealers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Onze populairste HE design stoelen