Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Nyawa

Packed with stories

Nyawa

Nyawa gelooft dat elk meubelstuk of accessoire een verhaal verteld. Nyawa betekent in het Javaans “ziel”. Het merk wil dan ook de ziel van het meubel laten zien door verhalen te vertellen over haar producten. Hun inspiratiebron komt vooral uit Indonesië, een land vol zwoele zomeravonden en tropische regenbuien. Een land waar het geluid van de natuur je omarmt. Een land dat ons de meest duurzame en natuurlijke materialen brengt. Een land dat ons in staat stelt handgemaakte meubels te maken met aandacht voor elk detail. Geïnspireerd door de natuur en de ziel van onze ambachtslieden. Zo komen de Nyawa collecties tot leven.

Vakmanschap en kwaliteit

Puur vakmanschap en kwaliteit zijn verweven in de Nyawa ontwerpen en maken ze uniek. Kijk hoe ze tot leven komen en je verhalen vertellen vol liefde en passie die de Indonesische lokale bevolking met zich meedraagt. Verantwoord gebruik is de focus van Nyawa. Of het nu gaat om het recyclen van materialen of het creëren van optimale werkomstandigheden voor hun ambachtslieden. Een betere wereld begint bij onszelf en duurzaamheid is het uitgangspunt voor elk ontwerp dat ze maken. Met de schoonheid van de kust tot aan de groene rijstvelden als inspiratiebron brengt Nyawa je het gevoel van thuiskomen in de natuur. Unieke stukken gevuld met verhalen van eerlijke materialen uit de natuur met herkenbare structuren en zachte aardetinten.

Droom weg bij het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht over de oceaan. Geniet bij jou thuis van karakteristieke, unieke stukken gemaakt met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië.

Onze populairste Nyawa items: