Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Light & Living

A world of Inspiration

Light & Living

Light & Living zag ruim 40 jaar geleden het levenslicht in Noordwijk. De rijke geschiedenis van het merk is nog steeds zichtbaar in de uitgebreide collectie verlichting die ze aanbieden. Als toonaangevende meubelproducent voorzien ze zowel in klassieke modellen als de laatste trends. Van tafellampen tot vloerlampen, wandlampen en hanglampen, je vindt ze in allerlei soorten, maten en materialen. Of je nu de voorkeur geeft aan een vintage hanglamp met een rustieke antieke look of een design tafellamp met een minimalistische uitstraling, bij Light & Living vind je het perfecte exemplaar voor jouw huis.

Light & Living voor een heerlijke sfeer in huis

Light & Living is hét Nederlandse home-deco merk dat een uitgebreide collectie van meubels, verlichting en woonaccessoires biedt, allemaal ontworpen om een heerlijke sfeer in huis te creëren. Wat ooit begon als een fabrikant van lampenkappen, is Light & Living nu uitgegroeid tot een inspirerend woonmerk dat de hele wereld over reist om de mooiste items te vinden, waarmee jij jouw woning een goede basis kunt geven en heerlijk thuiskomt!

Light & Living, niet alleen verlichting

De complete look van Light & Living omvat meer dan alleen lampenkappen. Met een rijke historie als fabrikant van verlichting begrijpen ze als geen ander wat het effect van verlichting op een ruimte kan zijn. Naast lampenkappen biedt dit inspirerende merk nu ook een breed scala aan decoratieve verlichting, meubelen en woonaccessoires in verschillende stijlen. Bij Kötter Living vind je een uitgebreide selectie van de veelzijdige collectie van Light & Living.

Dit veelzijdige merk heeft zich ontwikkeld van een specialist in verlichting tot een inspirerende producent van prachtige woonaccessoires en meubels. De collectie omvat nu een ruime selectie stoelen in diverse materialen, evenals diverse soorten tafels en kasten voor de keuken, hal, woon- of slaapkamer, allemaal met variërende uitstralingen van landelijk tot modern.

Light & Living woonaccessoires

Naast meubels en verlichting biedt de collectie van Light & Living ook een uitgebreid aanbod aan decoratieve woonaccessoires, waarmee je jouw interieur een extra persoonlijk tintje kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor een mooie klok of decoratieve spiegel om je eigen stijl nog meer te laten spreken. Of voeg een sfeervol vloerkleed toe om de woonkamer net iets meer warmte te geven. Met Light & Living tover je jouw hele huis om tot een waar woonpaleis.

Onze populairste Light & Living producten: