Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Ztahl illuminators by Dijkos

Wij maken Ztahl

Ztahl illuminators by Dijkos

De lampen van Ztahl worden gemaakt door Dijkos, een Brabants bedrijf dat van oorsprong uit de metaalbewerking komt. Ztahl is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designlampen, waarbij de focus volledig ligt op roestvrij staal. De medewerkers van Dijkos zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en monteren van de Ztahl producten. De Ztahl lampen zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook echt kwalitatief hoogwaardig en hebben een prachtig design. De jarenlange ervaring van Dijkos in het verwerken en smeden van staal zien we duidelijk terug in de prachtige designlampen van Ztahl.

Ztahl lamp op maat gemaakt

Dankzij de kleinschalige productie in Nederland kan Ztahl ook lampen aanpassen, wil je bijvoorbeeld een grotere plafondplaat omdat je met de stroompunten anders niet wegkomt? Geen probleem! Heb je een heel hoog plafond waardoor je langere stroomdraden nodig hebt? Ook dit kan allemaal gemaakt worden. Dus geef je wensen aan ons door en wij maken een offerte voor je. Bijna alles is mogelijk!

Ztahl lamp afwerkingen en lichtbronnen

De gehele collectie wordt met de hand gemaakt van staal en is beschikbaar in alle RAL kleuren en zwart staal. Ztahl heeft ook een aantal eigen kleuren ontwikkeld, namelijk quarts, salmy, goud en maronne. Stuk voor stuk prachtige kleuren die je nergens anders ziet! Een mooie lamp is natuurlijk niets zonder lichtbron, die maakt het plaatje compleet. Ztahl levert ook prachtige lichtbronnen voor haar designlampen. Zo hebben ze de Segula floating globe lichtbron, deze geeft fantastische sfeerverlichting aan je lamp. Nieuw zijn de organische lichtbronnen, deze lichtbronnen hebben dus een organische vorm, weer eens wat anders!

Ztahl collectie bij Kötter

Vind je het lastig om van een afbeelding een Ztahl designlamp te bestellen? Dat begrijpen wij volkomen, een lamp is ook het best te beoordelen als je hem ziet branden. Wij hebben een groot assortiment aan Ztahl lampen in onze woonwinkels, dus je kunt ze bij ons komen bekijken. Kom je voor een specifiek model? Bel dan even voor de zekerheid naar één van onze woonwinkels. Ons verkoopteam helpt je graag!

Onze populairste Ztahl lampen: