Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Arte Wallcoverings

De ultieme verfijning in muurbekleding...

Arte

Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van verfijnde en luxe muurbekleding.

Arte behang

Arte behang is een exclusief behangmerk, het staat wereldwijd bekend om haar fantastische en unieke behang collecties. Arte behang is een prachtige muurbekleding die een luxe en unieke uitstraling aan elke ruimte geeft. Het merk staat bekend om haar innovatieve ontwerpen, gebruik van hoogwaardige materialen en experimenten met nieuwe productietechnieken. De Arte behangcollecties worden twee keer per jaar ontworpen door een ervaren team van ontwerpers en zijn vaak verbonden aan een bepaald thema. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment aan stijlen, van klassiek tot modern en van subtiel tot opvallend.

Arte behang Facet en Arte behang Monsoon

Een van de populairste behangdessins van Arte is Facet, voorzien van een verrassend patroon met onregelmatige veelhoeken. Dit behang creëert een illusie van reliëf dat zich perfect in elk interieur laat integreren. Andere populaire Arte behangcollecties zijn onder andere Monsoon, waarbij de inspiratie is gehaald uit tropische regenwouden, en Musa en Sabal, beide voorzien van een prachtig dessin van tropische bladeren.

Arte behang aanbrengen

Arte behang is gemakkelijk aan te brengen en zorgt direct voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het behang jarenlang meegaat. Bij elke rol zit een gebruiksaanwijzing hoe je deze het beste aan kunt brengen. Wij adviseren ook om de Arte Clear pro Behanglijm te gebruiken, deze is namelijk speciaal gemaakt voor het behang van Arte.

Arte Wallcoverings