Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Dressoir kopen

Ben je op zoek naar een kast waar je veel opbergruimte in hebt en die daarnaast ook nog geschikt is om mooi af te stylen met woonaccessoires? Dan ben jij misschien op zoek naar een dressoir! Een dressoir is handig omdat het dicht is, dus alles ligt lekker verborgen achter de deuren. Je kunt hem gebruiken om het speelgoed van de kinderen in op te bergen, je boekenverzameling kan erin, of je gebruikt hem als algemene opslagruimte. In een dressoir kan het allemaal! Belangrijkste is dat je een mooie brede plek hebt om hem neer te zetten. Een dressoir past in de woonkamer, keuken of eetkamer, maar is meestal wel ongeveer 2 meter breed, dus je hebt een brede plek nodig. Als je dat niet hebt dan kun je misschien beter voor een opbergkast of wandkast gaan.

Dressoirs in verschillende stijlen

Een dressoir kan een blikvanger in je woonkamer of keuken zijn. Wij hebben dressoirs in diverse stijlen, zoek je een landelijke buffetkast of juist een moderne? Wij hebben hem vast in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Ook hebben we dressoirs in verschillende afmetingen en houtsoorten. Dus voor elk wat wils! Sommige eiken dressoirs kunnen we zelfs op maat voor je laten maken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag.

Dressoirs in verschillende materialen en kleuren

We hebben dressoirs in verschillende materialen, zo hebben we teak dressoirs, maar ook eiken dressoirs en dressoirs gemaakt van MDF. Ook zijn onze dressoirs mogelijk in verschillende kleuren, we hebben, zwarte dressoirs, of dressoirs in een eiken of teak kleur. Er zit altijd wel iets voor je bij. Daarnaast hebben we dressoirs met oude antieke deuren. Deze deuren komen uit oude huizen en kloosters uit India en zijn daarom allemaal uniek.

Onze verkoopadviseurs helpen je graag

Als je op zoek bent naar een dressoir, dan is het handig dat je weet hoe groot deze moet worden. Heb je er een mooie plek voor in gedachten? Meet deze dan op, knip desnoods een stuk krantenpapier op deze afmeting en leg deze op de plek waar je het dressoir neer wilt zetten. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe het dressoir eruit komt te zien en kunnen onze verkoopadviseurs je goed helpen. Kom je er echt niet uit? We geven ook 3D interieuradvies zodat we je complete huis kunnen inrichten. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact met ons op.