Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Een uitgebreide collectie bankstellen

Welkom bij Kötter Living, waar we een uitgebreide collectie bankstellen, zitbanken en loungebanken hebben die zorgen voor een verhoogd woongenot. Bij ons vind je loungebanken van onder anderen Room108, Bocx Interiors en Passe Partout, maar ook zitbanken die een minder diepe zitting hebben voor een wat actievere houding en meer steun in de rug. Wij begrijpen dat een bankstel voor iedereen anders zit, daarom is uitproberen en proefzitten een must. Veel van onze bankstellen kun je daarom ook niet bestellen op onze webshop. Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden in uitvoeringen, stoffen en leersoorten.

Kom onze bankstellen uitproberen in onze woonwinkels

Kom daarom naar onze één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal, waar je onze collectie bankstellen kunt komen bekijken en uiteraard proberen! Onze woonwinkels inspireren jou verder te kijken dan wat je kent. We verrassen je met onze ontdekkingen en met kennis en aandacht adviseren we dat wat precies bij jou past. Bij ons vind je meubelen met een verhaal, die je thuis uniek en fijn maken. Kom langs en ontdek zelf onze unieke collectie bankstellen.

Een bankstel naar wens 

Elk van onze bankstellen is een stukje maatwerk. Vrijwel elk bankstel bestaat uit verschillende elementen die je helemaal zelf kunt samenstellen. Dus elk bankstel past in principe in jouw woonkamer. We kunnen hem immers zo groot (of klein) maken als je wilt. Daarnaast kunnen we elk bankstel in ontelbaar verschillende stoffen en kleuren bestellen, zodat je een bankstel hebt die helemaal voor jou gemaakt is. 

Past het bankstel in mijn woonkamer?

Kom het liefst goed voorbereid naar één van onze woonwinkels en zorg dat je een schets of plattegrond van de in te richten ruimte bij je hebt. Het is in ieder geval handig de afmetingen van de plek waar het bankstel moet komen mee te nemen. Onze verkoopadviseurs kunnen je dan goed helpen. Kom je er echt niet uit? Als je je hele huis opnieuw in moet richten, dan kan dat een lastig karwei zijn. Geen probleem! We kunnen je helpen met 3D- interieuradvies. We maken dan een 3D tekening van jouw huis, zo krijg je een prachtig beeld van hoe het eruit kan komen te zien met onze meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie.