Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cikuya besar tv cabinet

Cikuya besar tv cabinet

€ 1.095,00

Cikuya besar tv cabinet
  • Cikuya besar tv cabinet
  • Cikuya besar tv cabinet
  • Cikuya besar tv cabinet
  • Cikuya besar tv cabinet
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Wij introduceren het Cikuya TV-meubel - een prachtig stuk dat de schoonheid van de natuurlijke materialen en het vakmanschap van Indonesië laat zien. Gemaakt van teakhout, heeft dit meubel een rijke walnootbruine kleur die warmte en elegantie uitstraalt. De kast heeft twee deuren, een lade en een open ruimte, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elke woonruimte.

Bij Nyawa zijn we geïnspireerd door de prachtige landschappen van Indonesië, van de kustlijnen tot de ruige bergen en het groene binnenland. Wij zijn er trots op dat wij handgemaakte meubels creëren die een verhaal vertellen over dit land, doordrenkt met liefde en passie van onze vakkundige ambachtslieden. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, zodat onze ontwerpen van de hoogste kwaliteit zijn en puur vakmanschap belichamen. We geven prioriteit aan verantwoord gebruik en duurzaamheid in elk ontwerp dat we maken. Ons doel is een betere wereld te creëren door materialen te recyclen en optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden te creëren. Wij laten ons inspireren door de schoonheid van de Indonesische kust en de groene rijstvelden, die het gevoel van thuiskomen in de natuur inspireren.

Het Cikuya TV-meubel is een uniek stuk dat karakter toevoegt aan elke leefruimte. Zijn herkenbare structuren en zachte aardetinten zijn een knipoog naar zijn natuurlijke oorsprong. Het ijzeren frame in zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe en zorgt voor duurzaamheid. Droom weg bij het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht op de oceaan. Laat het Cikuya TV-meubel warmte en karakter toevoegen aan jouw huis, terwijl je geniet van het unieke ontwerp, gemaakt met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië. Ervaar de schoonheid van Indonesië met elke blik op jouw kast, en laat de verhalen je meevoeren naar de zwoele zomeravonden en tropische regenbuien van dit land. Dit meubel zal zeker een statement maken in jouw huis.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009210
Afmetingen
Hoogte50 cm
Breedte200 cm
Diepte50 cm

klanten bekeken ook