Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cikuya besar sideboard 6-doors

Cikuya besar sideboard 6-doors

€ 1.545,00

Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Cikuya besar sideboard 6-doors
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Maak kennis met het Cikuya dressoir besar - een prachtig meubelstuk dat de perfecte combinatie is van stijl en functionaliteit. Dit met zorg en aandacht voor detail vervaardigde dressoir heeft een prachtige walnootbruine kleur en is gemaakt van hoogwaardig teakhout met een ijzeren frame. De zes lattendeuren geven het ontwerp een uniek tintje, waardoor het zich onderscheidt van alle andere dressoirs die je eerder hebt gezien.

Bij Nyawa halen we inspiratie uit de natuurlijke schoonheid van Indonesië, we streven ernaar handgemaakte meubels te maken die de ziel van onze ambachtslieden weerspiegelen. Onze focus ligt op verantwoord gebruik van materialen en het creëren van optimale werkomstandigheden voor ons team, waardoor duurzaamheid het uitgangspunt is voor elk ontwerp dat we maken. Het Cikuya dressoir besar is een bewijs van deze toewijding en we zijn trots om een stuk aan te bieden dat niet alleen mooi maar ook milieuvriendelijk is.

Dit dressoir is perfect voor elke kamer in jouw huis, of je nu op zoek bent naar een eyecatcher in je woonkamer of een functionele opbergoplossing in de eetkamer. Bij Nyawa geloven we dat meubels uniek moeten zijn, net als de verhalen eromheen. Daarom doen wij zoveel moeite om stukken te creëren die vol liefde en passie zitten - net als de Indonesische bevolking die ze maakt. Ervaar het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht over de oceaan en neem een stukje Indonesië mee naar huis met het Cikuya dressoir besar.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00002216
Afmetingen
Hoogte70 cm
Breedte250 cm
Diepte45 cm

klanten bekeken ook