Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cikuya cabinet

Cikuya cabinet

€ 2.195,00

Cikuya cabinet
  • Cikuya cabinet
  • Cikuya cabinet
  • Cikuya cabinet
  • Cikuya cabinet
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

De Cikuya opbergkast is een prachtig meubelstuk, zorgvuldig vervaardigd van teakhout met een ijzeren frame. Met 2 deuren en 4 laden is deze kast afgewerkt in een mooie walnootbruine kleur.

Bij ons merk halen we inspiratie uit de natuurlijke wonderen van Indonesië - van de ruige bergen tot de weelderige groene binnenlanden en de prachtige kustlijnen waarvan je alleen maar kunt dromen. Onze collecties worden tot leven gebracht door het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen en het vakmanschap van onze ambachtslieden. We zijn toegewijd aan verantwoord gebruik, of het nu gaat om het recyclen van materialen of het creëren van optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden. Elk uniek stuk dat we maken vertelt een verhaal, met herkenbare structuren en zachte, aardse tinten die de schoonheid van de natuur in jouw huis brengen.

Dus neem een moment om weg te dromen en laat het gevoel van eenvoud en vrijheid over je heen spoelen terwijl je geniet van het pure vakmanschap en de liefde die in elk stuk uit onze Nyawa-collectie wordt gestoken.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00002239
Afmetingen
Hoogte230 cm
Breedte50 cm
Diepte120 cm

klanten bekeken ook