Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Amboeki sideboard

Amboeki sideboard

€ 1.495,00

Amboeki sideboard
  • Amboeki sideboard
  • Amboeki sideboard
  • Amboeki sideboard
  • Amboeki sideboard
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Op zoek naar een prachtig, handgemaakt dressoir met vier deuren? Kijk dan eens naar de Amboeki dressoir! Dit meubelstuk is gemaakt van teakhout en heeft een zwarte stalen frame. De houtkleur is donkerbruin en elk van de vier deuren is met de hand uitgesneden door onze ambachtslieden in Indonesië.

Bij het maken van onze meubelstukken halen we onze inspiratie uit de adembenemende kustlijnen, ruige bergen en groene binnenlanden van Indonesië. We werken met duurzame en natuurlijke materialen en creëren unieke, met de hand vervaardigde meubelstukken met oog voor detail en vakmanschap. Elk stuk heeft een eigen verhaal en ademt de liefde en passie van onze lokale ambachtslieden. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. We werken bijvoorbeeld met gerecyclede materialen en zorgen voor optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden. Onze designs zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en brengen de rust en eenvoud van de natuur in je huis.

Kies voor het Amboeki dressoir als je op zoek bent naar een uniek, karaktervol meubelstuk dat een verhaal vertelt. Bij ons haal je een stukje Indonesië in huis, verpakt in vakmanschap, liefde en verhalen.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00002230
Afmetingen
Hoogte80 cm
Breedte220 cm
Diepte40 cm

klanten bekeken ook