Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Rijssen

Op zoek naar een woonwinkel in Rijssen?

Op zoek naar een woonwinkel in Rijssen? Je kunt er ook voor kiezen om naar de mooiste woonwinkel van Rijssen en omstreken te gaan, namelijk Kötter Living in Nijverdal. Slechts 10 minuten van Rijssen. Je vindt in Rijssen geen mooiere woonwinkel dan onze winkel in Nijverdal, dat garanderen we je. Onze woonwinkel in Nijverdal zit er al sinds het jaar 2000, dus we zijn al redelijk bekend in Rijssen, aangezien we altijd al veel klanten hebben gehad in dit gebied. Echter onze winkel is niet meer wat hij geweest is, hij is namelijk veel mooier geworden. In 2022 hebben we namelijk de hele winkel verbouwd, het hele pand is gestript en er zijn nieuwe wanden geplaatst met prachtige kleuren. De oude houten vloer is eruit gehaald en de winkel is compleet veranderd. De hele collectie is vernieuwd en het geheel is prachtig afgestyled. En dat op korte afstand van Rijssen, het is echt een bezoekje waard.

Een unieke woonwinkel in de nabijheid van Rijssen

Meubels Rijssen

Als je op zoek bent naar meubels en je komt uit Rijssen, dan is een bezoekje aan onze woonwinkel in Nijverdal eigenlijk wel een must! In Rijssen zitten wel een aantal woonwinkels, maar onze meubelzaak in Nijverdal is wel iets anders, daar vind je geen tweede van! 

Interieuradvies Rijssen 

Als je interieuradvies wilt en je komt uit Rijssen, dan kun je zeker bij ons in Nijverdal terecht. Wij geven graag interieuradvies aan klanten uit Rijssen. Kom je er met het inrichten van je woning niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Bekende merken dichtbij Rijssen

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Gratis voor de deur parkeren

Goede bereikbaarheid vanuit Rijssen

Onze woonwinkel in Nijverdal is goed te bereiken vanuit Rijssen. Binnen tien minuten bereik je onze woonwinkel op Industrieterrein het Lochter. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. 

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Jolipa, Brons en Ted Sparks. Je vindt bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven dat je in onze woonwinkel in Nijverdal wilt afspreken, waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis 3D advies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.