Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Woonwinkel Losser

Wij heten je van harte welkom in onze meubelwinkel in Oldenzaal, ook voor de mensen uit Losser zijn wij de meubelspeciaalzaak die jou helpen je woonwensen waar te maken. In onze showroom kun je, onder het genot van een kopje koffie, kennis maken met ons unieke aanbod. Om je alvast een beetje inspiratie te geven kan je op onze website al diverse  stoelenbankentafelskastenbadkamermeubels en accessoires bekijken die je hopelijk enthousiast maken om een keer langs te komen. Ons unieke aanbod wordt met regelmaat bijgewerkt en uitgebreid zodat er eigenlijk altijd wel iets voor jou en je interieur tussen zit.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Jouw meubelspeciaalzaak

  Kun je ondanks ons ruime assortiment niet helemaal vinden waar je naar opzoek bent? Geen enkel probleem, het is bij ons namelijk ook mogelijk om jouw ideale meubel op maat te laten maken. Dit kan een bestaand meubelstuk zijn die je graag op jouw maat wil hebben maar dit kan ook iets gloednieuws zijn. Je laat ons gewoon simpelweg jouw ideeën zien of horen en dan gaan we direct voor je aan de slag om er een technische tekening van te maken en deze op te sturen naar onze fabrikanten. Uiteraard is deze service geheel vrijblijvend en kunnen wij je van te voren een redelijke inschatting geven wat de uiteindelijke kosten zullen zijn.

  Zoals je dus kunt lezen is er genoeg reden om een keer langs te komen. Vanuit Losser is het slechts een klein stukje rijden (10 minuutjes) naar onze showroom. Je rijdt de Oldenzaalsestraat op, onder de A1 en rijdt Oldenzaal aan de zuidkant binnen. Als je eenmaal op de Eektestraat rijdt, slaat u na 500m linksaf richting het meubelboulevard Oldenzaal. Wij staan op nummertje 40 van de Ainsworthstraat op je te wachten.

  Producten