Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Losser
Woonwinkel Kötter Living Oldenzaal banner

ondek Kötter Living: jouw woonwinkel vlakbij Losser

Ontdek hoogwaardige meubels en accessoires voor jouw woning in Losser bij Kötter Living! Hoewel we geen fysieke vestiging meer in Losser hebben, bevinden onze prachtige woonwinkels zich in de nabijgelegen steden. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken en te verdwalen in een wereld van inspiratie. Met een passie voor stijlvol wonen en een toewijding aan uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid, dichtbij Losser.

ontdek onze collectie

meubels met een verhaal

Jou helpen bij het creëren van een stijlvol, authentiek en verassend interieur, maar vooral een interieur dat bij je past. Dit doen wij door goed naar je wensen te luisteren en je een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Met onze producten die we zelf over de hele wereld inkopen zorgen we altijd voor een stijlvolle, authentieke en verassende collectie.

waar vind je ons?

Stijlvol wonen vlakbij Losser

Ooit begonnen in Losser, zijn we nu gevestigd in Oldenzaal en Nijverdal. Hier hebben we onze droom gerealiseerd: een grote woonwinkel met magazijn, waar we al onze woonideeën kunnen uitleven. Onze woonwinkel in Oldenzaal is slechts een korte rit vanaf Losser. Je vindt ons achter de meubelboulevard aan de Ainsworthstraat 30. We laten je graag kennismaken met onze collectie en denken mee met jouw woonwensen. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig vernieuwd en vindt zijn oorsprong over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor jouw woonkamer, een compleet nieuw interieur, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, onze stylisten helpen je graag onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Bekijk hier onze vestigingen en openingstijden.

  • Gratis parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze woonwinkels bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.
  • Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Wil je meer informatie over het op maat laten maken van meubels of heb je vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het liefst verwelkomen we je in een van onze woonwinkels vlakbij Losser, maar je kunt ook altijd van tevoren even bellen.

ontdek onze collectie