Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Losser

Woonwinkel Losser

Vroeger hebben we altijd een woonwinkel in Losser gehad, deze werd helaas te klein waardoor we zijn verhuisd naar Oldenzaal. Daar konden we al onze wensen realiseren in één grote woonwinkel met een magazijn erbij. Wij heten de mensen uit Losser dan ook van harte welkom in onze meubelwinkel in Oldenzaal. Voor de mensen uit Losser zijn wij de meubelspeciaalzaak die jou helpt jouw woonwensen waar te maken. In onze woonwinkel kun je, onder het genot van een kopje koffie, kennis maken met ons unieke aanbod. Om je alvast een beetje inspiratie te geven kan je op onze website al diverse stoelen, banken, tafels, kasten en accessoires bekijken die je hopelijk enthousiast maken om een keer langs te komen. Ons unieke aanbod wordt met regelmaat bijgewerkt en uitgebreid zodat er eigenlijk altijd wel iets voor jou en je interieur tussen zit.

Ontdek Kötter Living: jouw stijlvolle meubelbestemming dichtbij Losser

Ben je op zoek naar hoogwaardige meubels en accessoires om jouw huis in Losser te verfraaien? Hoewel Kötter Living geen meubelzaak meer heeft in Losser, willen we je graag uitnodigen om onze prachtige woonwinkels te bezoeken in nabijgelegen steden. Met onze toewijding aan stijlvol wonen en uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid, dichtbij Losser.

Waar vind je ons?

Vanuit Losser ben je natuurlijk zo in Oldenzaal, je vindt ons achter de meubelboulevard aan de Ainsworthstraat 30. Hoewel we vroeger een meubelzaak in Losser hadden, zijn we nu aanwezig in Nijverdal en Oldenzaal. Onze meubelwinkels in deze steden worden geprezen als de mooiste woonwinkels van Oost Nederland en bieden een uitgebreide selectie van prachtige meubels en decoraties.

Wat maakt ons uniek?

Ondanks dat we geen vestiging meer hebben in Losser, streven we ernaar om jouw woonbeleving te verrijken met onze kernwaarden.

  • Dichtbij Losser: Onze meubelzaken in Nijverdal en Oldenzaal zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Losser. We zijn slechts een korte rit verwijderd en staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je interieurdoelen.
  • Stijlvol Wonen: Bij Kötter Living geloven we dat je huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl. Onze zorgvuldig samengestelde collecties bieden meubels en accessoires voor diverse smaken en interieurstijlen.
  • Gratis Parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze meubelzaken bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.
  • Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan paraat om je te helpen bij het creëren van de ideale leefruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.
  • Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken, zelfs als je in Losser woont.

Bij Kötter Living begrijpen we dat het inrichten van je huis een persoonlijke reis is. Hoewel onze vestiging in Losser tot het verleden behoort, zijn we er om jou te helpen met al je woonbehoeften en om van jouw huis een ware oase van comfort en schoonheid te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou aan je droominterieur te werken. Bezoek onze meubelzaken in Nijverdal of Oldenzaal en ontdek waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in de buurt van Losser.