Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Deventer
2024 02 01

Woonwinkel Deventer

Op zoek naar een woonwinkel in Deventer? Kötter Living ligt op een steenworp afstand, in Nijverdal. Ons unieke assortiment en de vernieuwde inrichting maken het ritje van 30 minuten naar Nijverdal meer dan de moeite waard. Onze woonwinkel, vernieuwd in 2022, bevindt zich op industrieterrein Het Lochter aan de Transportweg 4-b, vlak bij de N35 (tussen Nijverdal en Almelo). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

ontdek de collectie

Prachtige woonwinkel vlakbij Deventer

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Goede bereikbaarheid vanuit Deventer

Onze woonwinkel in Nijverdal is binnen een halfuurtje te bereiken vanuit Deventer, gelegen aan de oostkant van Nijverdal richting Wierden. 

Wij bieden een uitgebreide collectie meubels, woonaccessoires, vloerkleden en verlichting, inclusief merken als Cobra Art, Light & Living, Brons en Ted Sparks. Naast lampen, spiegels, foto art, windlichten en wanddecoratie, kun je bij ons ook even ontspannen met een kopje koffie. We hebben genoeg zitplaatsen en gratis parkeergelegenheid.

Wil je een afspraak maken met een verkoopadviseur of woonstylist? Dat kan via ons contactformulier. Vermeld hierbij dat je in Nijverdal wilt afspreken, je wensen en de gewenste tijd. We bieden ook gratis 3D-advies om samen jouw ruimte in te richten. Meer informatie vind je op onze website.

ontdek de collectie