Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Deventer

Op zoek naar een woonwinkel in Deventer?

Ben je op zoek naar een woonwinkel in Deventer? Op een steenworp afstand van Deventer ligt onze woonwinkel, Kötter Living. Je vindt in Deventer geen woonwinkel die je met de onze kunt vergelijken. Wij hebben een echt uniek assortiment en we weten zeker dat het ritje van 30 minuten naar Nijverdal goed besteed is, we stellen je niet teleur. Je vindt onze in 2022 vernieuwde woonwinkel in Nijverdal op industrieterrein Het Lochter aan de Transportweg 4-b. Het Industrieterrein ligt aan de N35 (tussen Nijverdal en Almelo) en je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De ideale gelegenheid om wooninspiratie op te doen voor je nieuwe huis of verbouwing. Wij durven onszelf wel de mooiste woonwinkel van Deventer en omstreken te noemen. We nodigen je dan ook graag uit om dit te komen controleren.

Een unieke woonwinkel in de nabijheid van Deventer

Meubels Deventer

Als je op zoek bent naar meubels en je komt uit Deventer, dan is een bezoekje aan onze woonwinkel in Nijverdal eigenlijk wel een must! In Deventer zitten wel een aantal woonwinkels, maar onze meubelzaak in Nijverdal is wel iets anders, dat moet je gezien hebben. 

Interieuradvies Deventer

Als je interieuradvies wilt en je komt uit Deventer, dan kun je zeker bij ons in Nijverdal terecht. Wij geven graag interieuradvies aan klanten uit Deventer. Kom je er met het inrichten van je woning niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Bekende merken dichtbij Deventer

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Gratis voor de deur parkeren

Goede bereikbaarheid vanuit Deventer

Onze woonwinkel in Nijverdal is goed te bereiken vanuit Deventer. Binnen 30 minuten bereik je onze woonwinkel op Industrieterrein het Lochter. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. 

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Jolipa, Brons en Ted Sparks. Je vindt bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven dat je in onze woonwinkel in Nijverdal wilt afspreken, waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis 3D advies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.