Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonboulevard Zwolle
2024 02 01

Woonboulevard Zwolle

Van plan om de woonboulevard Zwolle te bezoeken? Rij dan ook eens iets verder naar Kötter Living in Nijverdal. Wij hebben de mooiste woonwinkels van Oost – Nederland en daar hoort Zwolle zeker bij. Onze woonwinkel in Nijverdal hebben we in 2022 helemaal verbouwd, we zaten hier alweer meer dan 22 jaar en vonden het tijd voor iets nieuws. Dus we hebben zowel de winkel als ons gehele assortiment vernieuwd, het is dus zeker de moeite waard om even een bezoekje aan onze winkel in Nijverdal te brengen. Vanuit Zwolle ben je er met een dik half uur, maar we zullen je niet teleurstellen.

ontdek de collectie

Prachtige woonwinkel in de omgeving van woonboulevard Zwolle

Bij Kötter Living vind je een uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We combineren verschillende stijlen tot een mooi geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We reizen namelijk zelf naar bijvoorbeeld Indonesië en India waar we bij kleine lokale fabrieken inkopen, rechtstreeks bij de bron. Daar vinden we dan net dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher die jouw huis zo bijzonder maakt. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met bekende woonmerken als Room 108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design om het geheel af te maken.

Goede bereikbaarheid vanuit woonboulevard Zwolle

Onze woonwinkel in Nijverdal goed te bereiken vanuit Zwolle, gelegen aan de oostkant van Nijverdal richting Wierden. Hoewel Vriezenveen een grote woonwinkel heeft, is onze winkel in Nijverdal echt een bezoek waard.

Wij bieden een uitgebreide collectie meubels, woonaccessoires, vloerkleden en verlichting, inclusief merken als Cobra Art, Light & Living, Brons en Ted Sparks. Naast lampen, spiegels, foto art, windlichten en wanddecoratie, kun je bij ons ook even ontspannen met een kopje koffie. We hebben genoeg zitplaatsen en gratis parkeergelegenheid.

Wil je een afspraak maken met een verkoopadviseur of woonstylist? Dat kan via ons contactformulier. Vermeld hierbij dat je in Nijverdal wilt afspreken, je wensen en de gewenste tijd. We bieden ook gratis 3D-advies om samen jouw ruimte in te richten. Meer informatie vind je op onze website.

ontdek de collectie