Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonboulevard Zwolle

Woonboulevard Zwolle bezoeken?

Ben je van plan om de woonboulevard Zwolle te bezoeken? Rij dan ook eens iets verder naar Kötter Living in Nijverdal. We garanderen je dat er geen vergelijkbare woonwinkel op de woonboulevard Zwolle te vinden is. Onze winkel, assortiment en onze service is zo uniek. Dat vind je nergens. Wij hebben de mooiste woonwinkels van Oost – Nederland en daar hoort Zwolle zeker bij. Onze woonwinkel in Nijverdal hebben we in 2022 helemaal verbouwd, we zaten hier alweer meer dan 22 jaar en vonden het tijd voor iets nieuws. Dus we hebben zowel de winkel als ons gehele assortiment vernieuwd, het is dus beslist de moeite waard om even een bezoekje aan onze winkel in Nijverdal te brengen. Vanuit Zwolle ben je er met een dik half uur, maar we zullen je niet teleurstellen.

Een unieke woonwinkel in de nabijheid van Zwolle

Woonwinkel Zwolle 

Als je op zoek bent naar meubels en je komt uit Zwolle, dan is een bezoekje aan onze woonwinkel in Nijverdal eigenlijk wel een must! In Zwolle zitten wel een aantal woonwinkels, maar onze meubelzaak in Nijverdal is wel iets anders, dat moet je gezien hebben. 

Interieuradvies Zwolle

Als je interieuradvies wilt en je komt uit Zwolle, dan kun je zeker bij ons in Nijverdal terecht. Wij geven graag interieuradvies aan klanten uit Zwolle. Kom je er met het inrichten van je woning niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Bekende meubelmerken dichtbij Zwolle 

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Gratis voor de deur parkeren

Goede bereikbaarheid vanuit Zwolle

Onze woonwinkel in Nijverdal is goed te bereiken vanuit Zwolle. Binnen 30 minuten bereik je onze woonwinkel op Industrieterrein het Lochter. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. 

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Jolipa, Brons en Ted Sparks. Je vindt bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. 

Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven dat je in onze woonwinkel in Nijverdal wilt afspreken, waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis 3D advies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.