Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Tacipi laundry basket square kecil

Tacipi laundry basket square kecil

€ 119,95

Tacipi laundry basket square kecil
  • Tacipi laundry basket square kecil
  • Tacipi laundry basket square kecil
  • Tacipi laundry basket square kecil
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Ontdek de prachtige natuur van Indonesië met onze Tacipi wasmand kecil. Deze vierkante mand is gemaakt van stevig rattan afkomstig van het eiland Lombok en is verkrijgbaar in twee maten, waarvan dit de kleinste variant is. De Tacipi wasmand is afgewerkt in een elegante zwarte kleur en wordt geleverd met een deksel. Naast het opbergen van wasgoed is deze mand ook ideaal voor andere doeleinden.

Bij Nyawa laten we ons inspireren door moeder natuur. We halen onze inspiratie vooral uit Indonesië, een land vol tropische regenbuien en groene landschappen. Het is ons doel om onze passie voor dit land en haar natuurlijke materialen te delen door middel van onze handgemaakte meubelstukken en woonaccessoires. Elk detail wordt met aandacht en liefde gemaakt door onze vakmensen. Onze collecties vertellen unieke verhalen vol ambacht en passie, verhalen die we graag met je delen.

Haal een stukje Indonesië in huis met de Tacipi wasmand van Nyawa, een uniek en karakteristiek stuk, gemaakt met pure ambacht en liefde voor de natuur. Onze producten zijn gevuld met verhalen van eerlijke materialen met herkenbare structuren en zachte, aardse tinten. Droom weg bij het gevoel van eenvoud en vrijheid en geniet van de unieke stukken die Nyawa je biedt. Onze producten zijn verpakt met verhalen, klaar om jouw huis te verrijken.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009039
Afmetingen
Hoogte50 cm
Breedte35 cm
Diepte35 cm

klanten bekeken ook