Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Ropang tamarinde ornament on stand round

Ropang tamarinde ornament on stand round

€ 249,00

Ropang tamarinde ornament on stand round
  • Ropang tamarinde ornament on stand round
  • Ropang tamarinde ornament on stand round
  • Ropang tamarinde ornament on stand round
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Wij introduceren het Ropang Tamarinde Ornament - een uniek stuk dat de natuurlijke schoonheid en het unieke karakter van Indonesië belichaamt. De natuur heeft elk ornament op haar eigen manier gevormd, waardoor elk item echt uniek is. Gemaakt van tamarindehout en geplaatst op een zwarte stalen standaard, is dit ornament een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan puur vakmanschap en aandacht voor detail.

Bij Nyawa halen we inspiratie uit de prachtige landschappen van Indonesië - van de ruige bergen tot de weelderige groene binnenlanden. Wij streven ernaar unieke stukken te creëren die verhalen over de liefde en passie van onze bekwame Indonesische ambachtslieden. Elk item dat we maken is gemaakt van de meest duurzame en natuurlijke materialen en weerspiegelt onze toewijding aan verantwoord gebruik en duurzaamheid. Het Ropang Tamarinde Ornament is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan het creëren van unieke stukken die zowel mooi als milieuverantwoord zijn. Met zijn herkenbare structuur en zachte aardetinten brengt dit ornament het gevoel van eenvoud en vrijheid in uw huis. U kunt wegdromen bij het uitzicht op de oceaan terwijl u geniet van de karakteristieke unieke stukken die met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië zijn gemaakt.

Dit ornament is verkrijgbaar in verschillende maten, die de natuurlijke variabiliteit van tamarindehout weerspiegelen. Wanneer je een Ropang Tamarinde Ornament kiest, krijg je niet alleen een mooi stuk decor - je krijgt een stuk van de natuurlijke schoonheid van Indonesië en de verhalen van onze bekwame ambachtslieden. Bij Nyawa geloven we dat een betere wereld bij onszelf begint, en we zijn er trots op dat we stukken maken die onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord gebruik weerspiegelen.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00008939
Afmetingen
Hoogte60 cm
Breedte40 cm
Diepte20 cm