Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Rawi marble disc on stand (20 cm) grey antique

Rawi marble disc on stand (20 cm) grey antique

€ 64,95

Rawi marble disc on stand (20 cm) grey antique
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Dit is de Rawi Marble Disc on Stand Kecil, een prachtig ornament gemaakt van de fijnste marmersteen en een stalen voetje. Dit prachtige stuk is een perfecte aanvulling op elke woonkamer en voegt een vleugje verfijning en elegantie toe.

Bij Nyawa laten we ons inspireren door de natuurlijke schoonheid van Indonesië, waardoor we handgemaakte stukken maken met veel aandacht voor detail. Puur vakmanschap en kwaliteit zijn verweven in onze ontwerpen, waardoor elk stuk uniek en speciaal is. We zijn er trots op dat we duurzame en natuurlijke materialen gebruiken die op verantwoorde wijze zijn verkregen, zodat we meubels kunnen maken die zowel mooi als milieuvriendelijk zijn. De Rawi Marble Disc op Stand Kecil is een echt bewijs van ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit.

Het is een stuk dat een verhaal vertelt over de natuurlijke schoonheid van Indonesië, met zijn herkenbare structuren en zachte aardetinten. Het unieke ontwerp zit vol verhalen van eerlijke materialen uit de natuur, waardoor het een echt opmerkelijk stuk is dat de tand des tijds zal doorstaan. Droom weg bij het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht over de oceaan. Geniet van de schoonheid van de Rawi Marble Disc op Stand Kecil, gemaakt met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië, en boordevol verhalen van Nyawa. Voeg hem vandaag nog toe aan jouw interieur en ervaar de natuurlijke schoonheid van Indonesië in jouw leefruimte.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00011763
Afmetingen
Breedte20 cm

klanten bekeken ook