Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Padoda laundry basket round kecil

Padoda laundry basket round kecil

€ 49,95

Padoda laundry basket round kecil
  • Padoda laundry basket round kecil
  • Padoda laundry basket round kecil
  • Padoda laundry basket round kecil
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Op zoek naar een duurzame en natuurlijke wasmand? De Padoda Laundry Basket Kecil is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd rattan van het Indonesische eiland Lombok. Deze wasmand heeft een prachtige zwarte kleur en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Dit is de kleinste variant die perfect is voor een kleinere was. Maar niet alleen voor de was, want de Padoda wasmand kan ook gebruikt worden voor andere doeleinden.

Bij Nyawa vinden we inspiratie in de prachtige natuur van Indonesië. Van de adembenemende groene binnenlanden tot de ruige bergen en de betoverende kustlijnen, we creëren meubels met aandacht voor elk detail en geïnspireerd door de ziel van onze vakmensen. Al onze ontwerpen zijn doordrenkt met puur vakmanschap en kwaliteit, en vertellen verhalen van eerlijke materialen die met liefde zijn verwerkt door de Indonesische ambachtslieden. Duurzaamheid staat bij ons voorop. We gebruiken verantwoorde materialen en zorgen voor optimale werkomstandigheden voor onze vakmensen. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld en laten we ons inspireren door de schoonheid van de Indonesische natuur.

Breng deze natuurlijke schoonheid naar je eigen huis met de Padoda Laundry Basket Kecil, gevuld met verhalen van pure vakmanschap en liefde uit Indonesië.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009036
Afmetingen
Hoogte40 cm
Breedte30 cm
Diepte30 cm

klanten bekeken ook