Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Padoda laundry basket round besar

Padoda laundry basket round besar

€ 79,95

Padoda laundry basket round besar
  • Padoda laundry basket round besar
  • Padoda laundry basket round besar
  • Padoda laundry basket round besar
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Op zoek naar een duurzame en natuurlijke wasmand? De Padoda Laundry Basket Besar is gemaakt van zorgvuldig geselecteerd rattan van het Indonesische eiland Lombok. Deze wasmand heeft een prachtige zwarte kleur en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Dit is de grootste variant die perfect is voor het opbergen van je wasgoed. Maar je kunt de Padoda wasmand uiteraard ook voor andere doeleinden gebruiken.

Bij Nyawa vinden we inspiratie in de prachtige natuur van Indonesië. Van de adembenemende groene binnenlanden tot de ruige bergen en de betoverende kustlijnen, we creëren meubels met aandacht voor elk detail en geïnspireerd door de ziel van onze vakmensen. Al onze ontwerpen zijn doordrenkt met puur vakmanschap en kwaliteit, en vertellen verhalen van eerlijke materialen die met liefde zijn verwerkt door de Indonesische ambachtslieden. Duurzaamheid staat bij ons voorop. We gebruiken verantwoorde materialen en zorgen voor optimale werkomstandigheden voor onze vakmensen. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld en laten we ons inspireren door de schoonheid van de Indonesische natuur.

Breng deze natuurlijke schoonheid naar je eigen huis met de Padoda Laundry Basket Besar, gevuld met verhalen van pure vakmanschap en liefde uit Indonesië.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009038
Afmetingen
Hoogte60 cm
Breedte40 cm
Diepte40 cm

klanten bekeken ook