Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Nias necklace natural

Nias necklace natural

Nias necklace natural

€ 84,95

Nias necklace natural
  • Nias necklace natural
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

De Nias ketting natural (ook wel Kalabubu genoemd) is een traditionele ketting die vroeger werd gedragen door de jagers en krijgers op het Indonesische eiland Nias. De ronde vorm is gemaakt van kokosnoot en heeft een messing slot. Elke Nias ketting is met de hand gemaakt en is verkrijgbaar in 3 kleuren. Dit is de zwarte versie.

Bij Nyawa zijn we geïnspireerd door de prachtige natuur van Indonesië. Het is ons doel om deze inspiratie te vertalen naar unieke en handgemaakte producten, zoals de Nias ketting. Elk exemplaar is met liefde en vakmanschap gemaakt en vertelt een verhaal van de rijke cultuur en tradities van het eiland Nias. De Nias ketting is niet alleen een prachtig sieraad, maar heeft ook een historische en symbolische betekenis. Het is een eerbetoon aan de moed en vaardigheden van de jagers en krijgers die het droegen. Door een Nias ketting, haal je dus niet alleen een stukje Indonesische geschiedenis in huis, maar ook een uniek en tijdloos accessoire. Bij Nyawa zijn we trots op onze Indonesische roots en het vakmanschap van onze lokale ambachtslieden. Elk product is met aandacht voor detail en met respect voor de natuur gemaakt.

Met de Nias ketting als voorbeeld, willen we laten zien dat we onze klanten een stukje Indonesië kunnen bieden, verpakt in een prachtig en uniek sieraad. Ontdek de verhalen achter onze producten en ervaar de passie en liefde voor Indonesië in je eigen huis.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00009055
Afmetingen
Hoogte39 cm
Breedte26 cm
Diepte7 cm

klanten bekeken ook