Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelzaak Weerselo

Meubelzaak Weerselo

We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Weerselo is het slechts een klein stukje rijden naar de mooiste woonwinkel van Twente. In onze woonwinkel kunnen wij je kennis laten maken met onze collectie en denken we mee in jouw woondromen. Of je nu bouw- of verbouwplannen hebt en opzoek bent naar een compleet interieur of als je opzoek bent naar de bank die jouw interieur helemaal afmaakt. Onze stylisten staan altijd voor je klaar om jou, onder het genot van een kop koffie, te helpen bij al je vragen en wensen.

Ontdek Kötter Living: de perfecte bestemming voor je nieuwe interieur dichtbij Weerselo

Ben je op zoek naar hoogwaardige meubels en accessoires om jouw huis in Weerselo te verfraaien? Hoewel Kötter Living geen meubelzaak heeft in Weerselo zelf, nodigen we je van harte uit om onze prachtige woonwinkels te bezoeken in Oldenzaal of Nijverdal. Met onze toewijding aan stijlvol wonen en uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid en helemaal handig, we zitten vlakbij Weerselo.

Waar vind je ons?

Hoewel we geen specifieke meubelzaak in Weerselo hebben, zijn we wel aanwezig in Oldenzaal, dat ligt op een steenworp afstand van Weerselo. Onze meubelwinkels in Oldenzaal en Nijverdal worden geprezen als de mooiste woonwinkels van Oost Nederland en bieden een uitgebreide selectie van prachtige meubels en decoraties.

Wat maakt ons uniek?

Hoewel we niet in Weerselo zelf gevestigd zijn, streven we ernaar om jouw woonbeleving te verrijken met onze kernwaarden.

Dichtbij Weerselo: Onze meubelzaken in Nijverdal en Oldenzaal zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Weerselo. We zijn slechts een korte rit verwijderd en staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je interieurdoelen.

Stijlvol Wonen: Bij Kötter Living geloven we dat je huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl. Onze zorgvuldig samengestelde collecties bieden meubels en accessoires voor diverse smaken en interieurstijlen.

Gratis Parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze meubelzaken bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.

Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan paraat om je te helpen bij het creëren van de ideale leefruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken, zelfs als je in Weerselo woont.

Bij Kötter Living begrijpen we dat het inrichten van je huis een persoonlijke reis is. We nodigen je uit om onze woonwinkels in Nijverdal en Oldenzaal te bezoeken en te ontdekken waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in de buurt van Weerselo. Hoewel we niet in Weerselo zijn gevestigd, zijn we er om jou te helpen met al je woonbehoeften en om van jouw huis een ware oase van comfort en schoonheid te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou aan je droominterieur te werken.