Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Tubbergen

Ben je op zoek naar een meubelzaak in de omgeving van Tubbergen? Kötter is de meubelspeciaalzaak zaak van de regio en is slechts 20 minuutjes rijden vanuit het centrum van Tubbergen. We nodigen je van harte uit om een keer een kijkje te nemen in onze showroom. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een los meubelstuk maar kunnen we je ook helpen om inspiratie op te doen voor je complete interieur. Binnen onze collectie vind je diverse meubels en interieurstijlen die hun oorsprong vinden over de hele wereld.

Benieuwd wat we allemaal in huis hebben, dan kun je alvast een virtuele tour volgen door onze showroom. Ook kun je op onze website alvast een kijkje nemen in onze collectie tafels, stoelen, hoekbanken en accessoires.

Lees meer over ons

Afspraak maken

CBW-erkend

* Wij maken geen misleidende reclame
* Wij geven een product garantie van 2 jaar
* Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
* Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

Kötter Living, de meubelzaak van de regio!

We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal en hier laten we je graag kennis maken met onze wereldse collectie. Als je niet helemaal kan vinden waar je naar op zoek bent of je benieuwd bent hoe een bepaald meubelstuk in jouw interieur staat, helpen we je graag verder. Bij ons kun je altijd een gratis 3D interieurontwerp laten maken en heb je bij ons ook de keuze om je meubelstuk volledig op maat te laten maken. Je kunt ons simpelweg jouw woon- en interieur wensen vertellen en we gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden!

Route vanuit Tubbergen
Onze meubelzaak zit slechts op 20 minuutjes rijden vanaf het centrum van Tubbergen. Je vertrekt richting het zuiden via de Oldenzaalseweg. Deze neemt je onder andere mee door Fleringen en Weerselo om vervolgens bij de Schipleidelaan Oldenzaal in te komen. Neem de rotonde rechtdoor richting de Ossenmaatstraat/Eektestraat waarna u vervolgens afslaat naar de Edisonstraat. Nog een laatste afslag richting de Ainsworthstraat en dan vind je ons ter hoogte van nummer 40. Hier staan we al op je te wachten met een lekker bakje koffie of thee.

Producten