Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Haaksbergen
Chelsey hoekbank sfeerfoto 1

ontdek Kötter Living: jouw woonwinkel vlakbij Haaksbergen

Ontdek hoogwaardige meubels en accessoires voor jouw woning in Haaksbergen bij Kötter Living! Hoewel we geen fysieke vestiging in Haaksbergen hebben, bevinden onze prachtige woonwinkels zich in de nabijgelegen steden. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken en te verdwalen in een wereld van inspiratie. Met een passie voor stijlvol wonen en een toewijding aan uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid, dichtbij Haaksbergen.

Ontdek onze collectie

meubels met een verhaal

Jou helpen bij het creëren van een stijlvol, authentiek en verassend interieur, maar vooral een interieur dat bij je past. Dit doen wij door goed naar je wensen te luisteren en je een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Met onze producten die we zelf over de hele wereld inkopen zorgen we altijd voor een stijlvolle, authentieke en verassende collectie.

waar vind je ons?

Stijlvol wonen vlakbij Haaksbergen

In het verleden bevonden wij ons in Haaksbergen met een vestiging, gelegen in het hart van het centrum. Omdat we een grote wens hadden voor een ruimere woonwinkel en dat niet konden realiseren in Haaksbergen, hebben we besloten te verhuizen. Inmiddels hebben we twee succesvolle grote woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal en weten gelukkig veel mensen uit Haaksbergen deze gemakkelijk te vinden. Bekijk hier onze vestigingen en openingstijden.

We laten je graag kennismaken met onze collectie en denken mee met jouw woonwensen. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig vernieuwd en vindt zijn oorsprong over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor jouw woonkamer, een compleet nieuw interieur, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, onze stylisten helpen je graag onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

  • Gratis parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze woonwinkels bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.
  • Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Wil je meer informatie over het op maat laten maken van meubels of heb je vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het liefst verwelkomen we je in een van onze woonwinkels vlakbij Haaksbergen, maar je kunt ook altijd van tevoren even bellen.

ontdek onze collectie