Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelzaak Delden

Welkom bij Kötter Living: jouw stijlvolle meubelzaak

Meubelzaak Delden

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Delden is onze meubelspeciaalzaak slechts een kwartiertje rijden. Hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en kun je veel inspiratie opdoen voor je interieur. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag jouw droomwensen waar te maken. Ondertussen kun je op onze website alvast een impressie krijgen van ons aanbod.

Meubels Delden

Ben je op zoek naar de perfecte meubels om jouw huis in Delden te verfraaien? Zoek niet verder, want Kötter Living is er om je te helpen. Met onze passie voor stijlvol wonen en ons ruime assortiment aan hoogwaardige meubels, maken we van jouw huis een ware oase van comfort en elegantie.

Waar vind je ons?

Kötter Living heeft meubelzaken vlakbij Delden, we zitten namelijk in Nijverdal en Oldenzaal. Wij bieden jou gemakkelijk toegankelijke en inspirerende woonwinkels waar je de nieuwste trends en tijdloze klassiekers kunt ontdekken.

Wat maakt Kötter Living uniek?

Bij Kötter Living draait alles om jouw woonbeleving. We begrijpen dat je huis een weerspiegeling van je persoonlijkheid is, en daarom streven we ernaar om de mooiste woonwinkels van Oost Nederland te zijn. Met zorgvuldig samengestelde collecties bieden we meubels en decoraties die perfect passen bij elke smaak en stijl.

Stijlvol Wonen: Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek, industrieel of landelijk interieur, bij Kötter Living vind je de meubels en accessoires die jouw visie tot leven brengen.

Gratis Parkeren: Parkeer je auto gemakkelijk en gratis voor de deur van onze meubelzaken vlakbij zowel in Nijverdal en Oldenzaal kun je gratis parkeren. We willen dat jouw bezoek aan Kötter Living zo moeiteloos mogelijk is.

Gratis 3D Advies: Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte leefruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om je dromen werkelijkheid te maken.

Makkelijk bereikbaar vanuit Delden

Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, zodat je ons gemakkelijk kunt bereiken, of je nu uit Delden zelf komt of vanuit de omliggende regio. Vanuit het centrum van Delden is onze woonwinkel in Oldenzaal slechts vijftien minuutjes rijden. Je neemt de N346 richting Hengelo, waarna je ter hoogte van de snelweg linksaf slaat naar de A35 richting Oldenzaal. Vervolgens ga je er ter hoogte van afslag 33 richting Oldenzaal af, dit brengt je op de Enschedesestraat. Neem de Eeketestraat richting de Kleibultweg, waarna je de Ainsworthstraat aan de rechterkant vindt. Wij staan bij nummer 30 op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Bij Kötter Living begrijpen we dat het inrichten van je huis een persoonlijke reis is. We zijn er om je te begeleiden, te inspireren en te voorzien van de beste meubels en accessoires om van jouw huis een warme en gastvrije plek te maken. Bezoek onze meubelzaak in Delden en ontdek waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in Oost Nederland. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!