Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelzaak Delden
Kotter Living bank op maat Medusa

welkom bij Kötter Living: jouw stijlvolle meubelzaak

Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Delden is onze meubelspeciaalzaak slechts een kwartiertje rijden. Hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en kun je veel inspiratie opdoen voor je interieur. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag jouw droomwensen waar te maken. Ondertussen kun je op onze website alvast een impressie krijgen van ons aanbod.

ontdek onze collectie

meubels met een verhaal

Jou helpen bij het creëren van een stijlvol, authentiek en verassend interieur, maar vooral een interieur dat bij je past. Dit doen wij door goed naar je wensen te luisteren en je een vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Met onze producten die we zelf over de hele wereld inkopen zorgen we altijd voor een stijlvolle, authentieke en verassende collectie.

waar vind je ons?

Stijlwonen vlakbij Delden

Hoewel we niet in Delden zelf gevestigd zijn, nodigen we je van harte uit om onze woonwinkels te bezoeken. Vanuit het centrum van Delden is onze woonwinkel in Oldenzaal slechts vijftien minuutjes rijden. Je neemt de N346 richting Hengelo, waarna je ter hoogte van de snelweg linksaf slaat naar de A35 richting Oldenzaal. Vervolgens ga je er ter hoogte van afslag 33 richting Oldenzaal af, dit brengt je op de Enschedesestraat. Neem de Eeketestraat richting de Kleibultweg, waarna je de Ainsworthstraat aan de rechterkant vindt. Wij staan bij nummer 30 op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

We laten je graag kennismaken met onze collectie en denken mee met jouw woonwensen. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig vernieuwd en vindt zijn oorsprong over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor jouw woonkamer, een compleet nieuw interieur, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, onze stylisten helpen je graag onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Bekijk hier onze vestigingen en openingstijden.

  • Gratis parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze woonwinkels bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.
  • Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van de ideale ruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Wil je meer informatie over het op maat laten maken van meubels of heb je vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het liefst verwelkomen we je in een van onze woonwinkels vlakbij Delden, maar je kunt ook altijd van tevoren even bellen.

ontdek onze collectie