Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubels Vriezenveen
2024 02 01

Meubels Vriezenveen

Op zoek naar meubels in Vriezenveen? Waarom niet iets verder rijden naar Kötter Living in Nijverdal. Onze prachtige woonwinkel is slechts een kwartiertje rijden van Vriezenveen.

Voor meubels kun je in Vriezenveen bij een aantal winkels terecht, echter geen woonwinkel is zo bijzonder als Kötter Living. Dus kom snel een bezoekje brengen aan Kötter Living in Nijverdal. Wij hebben een uniek assortiment dat je nergens anders vindt! Je vindt bij ons bijzondere stijlkamers. Volledig ingericht en afgestyled volgens de laatste trends. Elke kamer heeft een andere sfeer. Perfect voor het opdoen van inspiratie voor je nieuwe huis, verbouwing of restyling van je woning. Onze collectie bestaat uit mooie hoekbanken in prachtige stoffen, eettafels in verschillende houtsoorten gecombineerd met luxe eetkamerstoelen. Daarnaast heeft ons styling team alles tot in de puntjes afgestyled met de mooiste woonaccessoires, sierkussens en verlichting.

ontdek de collectie

Prachtige mix van stijlen in de nabijheid van Vriezenveen

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Goede bereikbaarheid vanuit Vriezenveen

Onze woonwinkel in Nijverdal is binnen een kwartier te bereiken vanuit Vriezenveen, gelegen aan de oostkant van Nijverdal richting Wierden. Hoewel Vriezenveen een grote woonwinkel heeft, is onze winkel in Nijverdal echt een bezoek waard.

Wij bieden een uitgebreide collectie meubels, woonaccessoires, vloerkleden en verlichting, inclusief merken als Cobra Art, Light & Living, Brons en Ted Sparks. Naast lampen, spiegels, foto art, windlichten en wanddecoratie, kun je bij ons ook even ontspannen met een kopje koffie. We hebben genoeg zitplaatsen en gratis parkeergelegenheid.

Wil je een afspraak maken met een verkoopadviseur of woonstylist? Dat kan via ons contactformulier. Vermeld hierbij dat je in Nijverdal wilt afspreken, je wensen en de gewenste tijd. We bieden ook gratis 3D-advies om samen jouw ruimte in te richten. Meer informatie vind je op onze website.

ontdek de collectie