Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubels Vriezenveen

Meubels Vriezenveen

Ben je op zoek naar meubels in Vriezenveen? Waarom niet iets verder rijden naar Kötter Living in Nijverdal. Onze prachtige woonwinkel is slechts een kwartiertje rijden van Vriezenveen.

Voor meubels kun je in Vriezenveen bij een aantal winkels terecht, echter geen woonwinkel is zo bijzonder als Kötter Living. Dus ga voor meubels niet naar Vriezenveen, maar naar Nijverdal. We horen graag of je vindt dat we gelijk hebben.

Als je dus echt de meubels van Vriezenveen en omstreken wilt zien en ervaren dan moet je beslist een bezoekje brengen aan Kötter Living in Nijverdal. Heel anders dan de meubels in Vriezenveen. Wij hebben een uniek assortiment dat je nergens anders vindt! Maar kom dat vooral even controleren. Je vindt bij ons bijzondere stijlkamers. Volledig ingericht en afgestyled volgens de laatste trends. Elke kamer heeft een andere sfeer, je zult hier veel inspiratie opdoen voor je nieuwe huis, verbouwing of restyling van je woning. Onze collectie bestaat uit mooie hoekbanken in prachtige stoffen, eettafels in verschillende houtsoorten gecombineerd met luxe eetkamerstoelen. Daarnaast heeft ons styling team alles tot in de puntjes afgestyled met de mooiste woonaccessoires, sierkussens en verlichting.

Prachtige mix van stijlen in de nabijheid van Vriezenveen

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Goede bereikbaarheid vanuit Vriezenveen

Onze woonwinkel in Nijverdal is goed aan te rijden vanuit Vriezenveen. Binnen een kwartier bereik je onze woonwinkel op Industrieterrein het Lochter. Onze winkel ligt ook aan de oostelijke kant van Nijverdal, dus aan de kant van Wierden. Er is een grote woonwinkel in Vriezenveen, maar onze woonwinkel in Nijverdal is echt iets bijzonders, daar moet je een keer geweest zijn.

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Brons en Ted Sparks. Je vindt bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven dat je in onze woonwinkel in Nijverdal wilt afspreken, waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis 3D advies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.