Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Lembar wall deco kecil

Lembar wall deco kecil

€ 46,95

Lembar wall deco kecil
  • Lembar wall deco kecil
  • Lembar wall deco kecil
  • Lembar wall deco kecil
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Maak kennis met de Lembar wanddeco kecil, een prachtige aanvulling op elke muur in jouw huis. Gemaakt van duurzaam gewonnen rotan van het eiland Lombok, heeft deze kleinere variant een diameter van 60 cm. In onze collectie wanddeco vind je verschillende unieke ontwerpen waaruit je kunt kiezen.

Bij Nyawa halen we inspiratie uit de adembenemende landschappen van Indonesië - van de wilde ruige bergen tot de prachtige groene binnenlanden. Onze passie voor dit land en haar natuurlijke schoonheid wordt weerspiegeld in de duurzame en natuurlijke materialen die we gebruiken om handgemaakte meubels te maken met aandacht voor elk detail. Vakmanschap en kwaliteit zijn verweven in onze ontwerpen, waardoor elk stuk uniek is en gevuld met verhalen van eerlijke materialen uit de natuur. Onze focus op verantwoord gebruik komt tot uiting in ons streven naar het recyclen van materialen en het creëren van optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden. Ervaar het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht op de oceaan met de unieke stukken van Nyawa.

Laat de Lembar wanddeco een vleugje van de bezielde schoonheid van Indonesië in jouw huis brengen, vol met verhalen van vakmanschap en liefde. Kies Nyawa voor een betere wereld en een verbinding met de natuur die een leven lang meegaat.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00008931
Afmetingen
Hoogte60 cm
Breedte60 cm
Diepte3 cm

klanten bekeken ook