Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Bayan toy basket black kecil

Bayan toy basket black kecil

€ 59,95

Bayan toy basket black kecil
  • Bayan toy basket black kecil
  • Bayan toy basket black kecil
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Welkom bij Nyawa, waar we de ziel van Indonesië in jouw huis brengen. Geïnspireerd door de prachtige kustlijnen en weelderige groene landschappen van dit tropische paradijs, maken wij unieke meubelstukken die verhalen van liefde en passie vertellen.

De Bayan speelgoedmand, gemaakt van stevig rotan van het eiland Lombok, getuigt van ons streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waaronder bruin, naturel, wit en zwart, is de Bayan speelgoedmand de kleinste variant en kan afzonderlijk of als onderdeel van een set van drie worden gekocht. Elke mand is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van Indonesië en de ziel van onze ambachtslieden.

Bij Nyawa geloven we in verantwoord gebruik en duurzaamheid, en deze filosofie is verweven in elk ontwerp dat we maken. Wij kopen onze materialen op verantwoorde wijze in en creëren optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden. Wij streven ernaar om van de wereld een betere plek te maken.

Ervaar het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht over de oceaan vanuit het comfort van uw huis. Laat Nyawa u meevoeren naar de zwoele zomeravonden en tropische regenbuien van Indonesië met de Bayan speelgoedmand, boordevol verhalen over eerlijke materialen, puur vakmanschap en liefde.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00008903
Afmetingen
Hoogte40 cm
Breedte48 cm
Diepte48 cm

klanten bekeken ook