Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
Hal inrichten

Hal

Hal inrichten

Wat zeker niet mag ontbreken in de hal is voldoende opbergruimte voor zowel jassen als sjaals etc. Wanneer je een grote hal of gang hebt, kun je het beste kiezen voor grote elementen in de ruimte. Denk aan een grote spiegel, plant of kunstwerk. Wil je de grote hal iets knusser doen aanvoelen? Gebruik dan een warme en/of donkere kleur op de muren. Heb je een hoog plafond in de hal? Kies dan voor een eyecatcher als hanglamp! Mocht je een smalle hal hebben, dan zijn fotolijsten de perfecte oplossing. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en geven direct persoonlijkheid aan de ruimte. Wil je een spiegel ophangen in een smallere hal? Kies er dan voor om deze in de breedte van de ruimte te hangen. Wanneer je deze aan het einde hangt, oogt de ruimte kleiner.

Creëer de juiste sfeer met hanglampen

Een hanglamp is niet alleen een functioneel element in de hal, maar kan ook een statement maken. Kies een hanglamp die past bij de stijl van je huis en die de gewenste sfeer creëert. Een kristallen kroonluchter voegt bijvoorbeeld een vleugje elegantie toe aan een klassieke hal, terwijl een moderne, minimalistische hanglamp een eigentijdse uitstraling biedt. Hang de lamp op een hoogte die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Verlicht de details met wandlampen

Wandlampen zijn een geweldige aanvulling op de hal, omdat ze extra licht bieden en tegelijkertijd ruimte besparen. Plaats wandlampen aan weerszijden van een spiegel of kunstwerk om deze te accentueren. Kies wandlampen met een ontwerp dat past bij de algehele inrichting van de hal. Het warme licht van de wandlampen zal een uitnodigende en gastvrije sfeer creëren.

Voeg stijl toe met een sidetable of dressoir

Een sidetable of dressoir in de hal is niet alleen handig om sleutels, portemonnees en andere dagelijkse benodigdheden op te bergen, maar kan ook dienen als een stijlvolle displayruimte voor woonaccessoires. Kies een meubelstuk dat past bij de grootte van je hal en de beschikbare ruimte. Houten sidetables voegen een vleugje warmte toe, terwijl een moderne dressoir een strakke uitstraling biedt. Plaats decoratieve vazen, foto's, kaarsen of een kunstwerk op de sidetable of dressoir om persoonlijkheid aan je hal toe te voegen.

Maak de hal persoonlijk

Om je hal echt persoonlijk te maken, kun je overwegen om foto's of kunstwerken aan de muur te hangen die een verhaal vertellen. Dit geeft gasten een glimp van je persoonlijke smaak en geschiedenis. Voeg ook een spiegel toe, niet alleen als decoratie maar ook als functioneel item om een laatste blik te werpen voordat je vertrekt.

Door je hal af te stylen met hanglampen, wandlampen en een sidetable of dressoir kun je de ruimte omtoveren tot een uitnodigende en stijlvolle entree. Het creëren van een warme en gastvrije sfeer in je hal is een geweldige manier om zowel jezelf als je gasten welkom te heten in je huis. Besteed aandacht aan details, experimenteer met stijlen en laat je persoonlijkheid stralen in deze belangrijke ruimte.

Populaire items voor de hal