Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Weerselo

We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal, vanuit Weerselo is het slechts een klein stukje rijden naar de gezelligste woonwinkel van Twente. In onze showroom kunnen wij je kennis laten maken met onze collectie en denken we mee in jouw woondromen. Of je nou bouw of verbouwplannen hebt en opzoek bent naar een compleet interieur of als je opzoek bent naar de bank die het interieur helemaal afmaakt. Onze stylisten staan altijd voor je klaar om jou, onder het genot van een kop koffie, te ontzien van al je vragen en wensen.

Bekijk onze unieke collectie

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Jouw meubelspeciaalzaak

  Op onze website kun je al een goede indruk krijgen van ons aanbod. Kun je niet helemaal vinden wat je wil op onze website of in onze showroom, vertel ons jouw ideeën en we gaan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wij bieden je namelijk ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Dit kan zowel vanaf ‘stap 0’ door je ons een idee op te sturen waarna wij er een technische tekening van laten maken als een al bestaande meubel in de door jouw gewenste maten te laten maken. Je kan hier meer lezen over het op maat laten maken van meubels

  Route vanuit Weerselo
  Onze meubelzaak is vanuit het centrum van Weerselo slechts 13 minuutjes rijden met de auto. Je rijdt richting de Abdijweg waarna je de Deurnigerstraat neemt die je vervolgens aanhoudt tot aan de Gammelkerstraat. Deze ga je op en brengt je rechtstreeks in Oldenzaal waarna je de Eektestraat volgt ter hoogte van de Edisonstraat. Blijf hier 450 meter op waarna je links afslaat naar de Ainsworthstraat. Hier staan wij op nummertje 30 op jou te wachten met een lekker bakje koffie of thee.

  Producten