Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelzaak Ootmarsum

Ontdek Kötter Living vanuit Ootmarsum

Wij nodigen onze buren uit Ootmarsum graag uit om een keer langs te komen in onze woonwinkel te Oldenzaal. Hier laten we je graag kennis maken met onze unieke collectie die onze stylisten zorgvuldig hebben samengesteld. Op onze website kun je al een voorproefje nemen van de verschillende meubels en interieurstijlen die wij je kunnen aanbieden en hopelijk geeft dit je alvast inspiratie. De meubelen en woonaccessoires die je bij ons kan vinden zijn erg divers en komen vanuit de hele wereld, zo weet je zeker dat er eigenlijk altijd wel iets voor jou tussen zit. Heb je al een meubel in gedachten en ben je benieuwd hoe het zou staan in jouw huis, dan kun je bij ons ook een gratis 3d interieurontwerp laten maken. Zo weet je zeker dat het de door jouw gekozen meubel past bij jouw interieurstijl.

Jouw stijlvolle meubelbestemming in de buurt van Ootmarsum

Ben je op zoek naar hoogwaardige meubels en accessoires om jouw huis in Ootmarsum te verfraaien? Hoewel Kötter Living geen meubelzaak heeft in Ootmarsum zelf, nodigen we je van harte uit om onze prachtige woonwinkels te bezoeken in Oldenzaal. Met onze toewijding aan stijlvol wonen en uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid.

Waar vind je ons?

Kötter Living heeft geen specifieke meubelzaak in Ootmarsum, maar we zijn wel aanwezig in Nijverdal en Oldenzaal. Als je in Ootmarsum woont is Oldenzaal natuurlijk de beste keus, qua afstand is dit onze dichtstbijzijnde winkel. Onze meubelwinkels zijn geprezen als de mooiste woonwinkels van Oost Nederland en bieden een uitgebreide selectie van prachtige meubels en decoraties.

Wat maakt ons uniek?

Hoewel we niet in Ootmarsum zelf gevestigd zijn, streven we ernaar om jouw woonbeleving te verrijken met onze kernwaarden.

Stijlvol Wonen: Bij Kötter Living geloven we dat je huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl. Onze zorgvuldig samengestelde collecties bieden meubels en accessoires voor diverse smaken en interieurstijlen.

Gratis Parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze meubelzaken in Nijverdal en Oldenzaal bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.

Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan paraat om je te helpen bij het creëren van de ideale leefruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken, zelfs als je in Ootmarsum woont. De route vanuit Ootmarsum naar onze showroom duurt slechts 20 minuten waarbij we aan het eind van de rit graag op je staan te wachten met een goede kop koffie of thee. Je vertrekt vanaf het centrum van Ootmarsum naar de Oldenzaalsestraat waar je 15 kilometer doorrijdt. Zodra je in Oldenzaal aankomt sla je linksaf naar de Oliemolenstraat om vervolgens bij de eerste rotonde de eerste afslag te nemen om op de provinciale rondweg te komen. Hier sla je af ter hoogte van de Schipleidelaan om op de Eektestraat te komen, ga ter hoogte van de Edisonstraat eraf om vervolgens na 400m de Edisonstraat in te slaan. Op nummer 30 kun je onze woonwinkel vinden.

Bij Kötter Living begrijpen we dat het inrichten van je huis een persoonlijke reis is. We nodigen je uit om onze woonwinkels in Nijverdal en Oldenzaal te bezoeken en te ontdekken waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in Oost Nederland. Hoewel we niet in Ootmarsum zijn gevestigd, zijn we er om jou te helpen met al je woonbehoeften en om van jouw huis een ware oase van comfort en schoonheid te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou aan je droominterieur te werken.