Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Gratis 3D interieurontwerp

Wil je graag iets nieuws in huis? Ben je een nieuw huis aan het bouwen? Of heeft jouw woonkamer gewoon even een opfrisbeurt nodig? Laat dan gratis een 3D interieurontwerp maken in onze woonwinkel in Oldenzaal.

Hoe mooi zou het zijn dat je al precies kunt zien hoe je nieuwe meubels in je woon-, slaap-, eet- of zelfs badkamer staan? Dat kan nu! Samen met onze interieurspecialist bespreek je je woonwensen en bekijken jullie de verschillende mogelijkheden. We kunnen vervolgens je in te richten ruimte volledig 3D inrichten met ons computerprogramma.

Voordeel is dat je geen bank koopt die veel te groot is of een eettafel die eigenlijk wel wat groter had gekund. Je voorkomt zo dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop

Bespreek samen met ons je woon wensen

Maak vooraf een afspraak met één van onze specialisten maken zodat je zeker weet dat er iemand uitgebreid de tijd voor je heeft. Uiteraard kun je ook spontaan langs komen. Neem dan een plattegrond van de in te richten ruimte mee naar onze winkel in Oldenzaal. Belangrijk is dat onze sfeer en meubels je aanspreken en dat je in onze winkel al een idee krijgt van wat je precies zoekt. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en we maken een afspraak op een later tijdstip. Het maken van een tekening kan zo 2 tot 3 uur tijd in beslag nemen namelijk. Daar kun je meestal niet op wachten.

Uiteraard bieden wij deze service geheel gratis aan, dus waarom zou je het niet proberen? Maak snel een afspraak om een gratis 3D interieurontwerp te laten maken en we zien je heel graag in Oldenzaal.

Afspraak maken

    Producten