Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Djamu pot small

Djamu pot small

€ 59,95

Djamu pot small
  • Djamu pot small
  • Djamu pot small
  • Djamu pot small
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Maak kennis met de Djamu Pot Kecil - het kleinste lid van onze collectie geïnspireerd door de weelderige landschappen van Indonesië. Deze pot is met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt van stevig rotan uit Lombok en wordt geleverd met een deksel. Met een diameter van 30 cm en een hoogte van 45 cm is het de perfecte maat voor uw kleine planten en decoratieve items.

Onze Djamu Pot Kecil is een bewijs van het pure vakmanschap en de kwaliteit die wij in al onze ontwerpen verwerken. Handgemaakt met liefde door onze vakkundige ambachtslieden, het heeft een unieke uitstraling die ongeëvenaard is door een massaproduct. Gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen is deze pot niet alleen mooi, maar ook ecologisch verantwoord. Bij Nyawa zijn we toegewijd aan het creëren van een betere wereld voor onszelf en onze ambachtslieden. Daarom geven we prioriteit aan verantwoord materiaalgebruik en streven we naar optimale werkomstandigheden voor ons team. We laten ons inspireren door de prachtige kustlijnen en groene rijstvelden van Indonesië, en we verwerken die schoonheid en eenvoud in elk stuk dat we maken.

Met de Djamu Pot Kecil breng je een vleugje van de natuurlijke schoonheid van Indonesië in jouw huis. Dit unieke stuk zit vol met verhalen van eerlijke materialen uit de natuur en herkenbare structuren die het gevoel van eenvoud en vrijheid oproepen. Nyawa nodigt je uit om weg te dromen en te genieten van de karakteristieke en unieke stukken die met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië zijn gemaakt.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00008936
Afmetingen
Hoogte45 cm
Breedte30 cm
Diepte30 cm

klanten bekeken ook