Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Op zoek naar een mooie hoekbank?

Welkom bij Kötter Living, waar we een uitgebreide collectie hoekbanken hebben. Een hoekbank kan een echte hoekbank zijn, dus met aan beide kanten een armleuning. Echter tegenwoordig wordt een bank met een lig-element ook een hoekbank genoemd. Dus een bank met een longchair, ottomaan of hoeksofa. Steeds vaker kiezen mensen voor een hoekbank. Er zijn dan ook redenen genoeg voor te bedenken! Een hoekbank is mooi groot zodat je van een groot gedeelte van je woonkamer een lekkere leefplek kunt maken. Een hoekbank is ook gezellig, je kunt met het hele gezin lekker dicht bij elkaar zitten. En een hoekbank is er tegenwoordig in zoveel varianten dat hij bijna altijd wel past, dus dat je woonkamer te klein is, is geen excuus! Wij hebben veel hoekbanken in ons assortiment. Ook kun je vrijwel alle 'normale' banken als hoekbank bestellen bij Kötter Living. We hebben moderne hoekbanken, maar ook landelijke hoekbanken. Hoekbanken met een harde vulling of hoekbanken met een zachtere vullen. Je kunt ook nog eens kiezen uit talloze uitvoeringen en stof- of leersoorten. Kom je ze bekijken in onze woonwinkel in Oldenzaal? Bij ons vind je hoekbanken van onder anderen Room108, Bocx Interiors en Passe Partout.

Een hoekbank met Lounge of actieve zit

We hebben echte lounge hoekbanken, waar je lekker in weg kunt dromen, maar ook hoekbanken met een minder diepe zitting voor een wat actievere houding en meer steun in de rug. Wij begrijpen dat een hoekbank voor iedereen anders zit, daarom is uitproberen en proefzitten een must. Veel van onze hoekbanken kun je daarom ook niet bestellen op onze webshop. Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden in uitvoeringen, stoffen en leersoorten.

Kom onze hoekbanken proberen in onze woonwinkels

Kom daarom naar onze één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal, waar je onze collectie hoekbanken kunt komen bekijken en uiteraard proberen! Onze woonwinkels inspireren jou verder te kijken dan wat je kent. We verrassen je met onze ontdekkingen en met kennis en aandacht adviseren we dat wat precies bij jou past. Bij ons vind je meubelen met een verhaal, die je thuis uniek en fijn maken. Kom langs en ontdek zelf onze unieke collectie bankstellen.

Een hoekbank naar wens

Elk van onze hoekbanken is een stukje maatwerk. Vrijwel elke hoekbank bestaat uit verschillende elementen die je helemaal zelf kunt samenstellen. Dus elke hoekbank past in principe in jouw woonkamer. We kunnen hem immers zo groot (of klein) maken als je wilt. Daarnaast kunnen we elke hoekbank in ontelbaar verschillende stoffen en kleuren bestellen, zodat je een hoekbank hebt die helemaal voor jou gemaakt is.

Past de hoekbank in mijn woonkamer?

Kom het liefst goed voorbereid naar één van onze woonwinkels en zorg dat je een schets of plattegrond van de in te richten ruimte bij je hebt. Het is in ieder geval handig de afmetingen van de plek waar de hoekbank moet komen mee te nemen. Onze verkoopadviseurs kunnen je dan goed helpen. Kom je er echt niet uit? Als je je hele huis opnieuw in moet richten, dan kan dat een lastig karwei zijn. Geen probleem! We kunnen je helpen met 3D- interieuradvies. We maken dan een 3D tekening van jouw huis, zo krijg je een prachtig beeld van hoe het eruit kan komen te zien met onze meubels. Neem contact met ons op voor meer informatie.