Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Andrew ovale eettafel met schuine zijkant (verjongd)

Andrew ovale eettafel met schuine zijkant (verjongd)

vanaf € 1.346,-

Andrew ovale eettafel met schuine zijkant (verjongd)
  • Levertijd 6 weken
Beschrijving

Ovale eettafel van Europees eiken

De Andrew ovale eettafel is één van onze bestsellers en wij begrijpen wel waarom! Deze ovale eettafel is gemaakt van massief Europees eikenhout van 40mm dik. Deze variant van de Andrew ovale eettafel heeft een verjongde (schuine) zijkant, het blad is standaard voorzien van staalprofielen en ontlastingssleuven zodat de kans op scheurvorming minimaal is. Droge noesten en scheuren maken deel uit van de natuurlijke uitstraling van deze tafel. Je kunt de Anrew ovale eettafel in diverse afmetingen bestellen van 200x110 cm tot 300x120 cm. De Andrew ovale eettafel heeft een glad geschuurd blad. Afwerking ovale eettafels
Ook heb je qua afwerking verschillende mogelijkheden, zo kun je het blad zo natuurlijk mogelijk laten dan lakken wij hem voor je met een ultra matte lak. Je kunt ook kiezen voor een monocoat olie, die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Of we kunnen het blad helemaal zwart voor je lakken voor de hotel chique uitstraling.

Pootkeuze ovale eettafels
Voor wat betreft de pootkeuze heb je ook tal van opties. Bij een ovale eettafel kies je in de meeste gevallen voor een spinpoot. Deze is er in verschillende uitvoeringen, afmetingen en materialen. Wij hebben onze spinpoten naast staal ook in eikenhout verkrijgbaar zodat je ook een compleet houten ovale eettafel kunt samenstellen. Het voordeel van een spinpoot is dat je meer ruimte hebt om je stoelen neer te zetten, deze hoeven immers niet meer tussen de poten te passen.

Details
Materiaal potenDiverse opties
Materiaal bladEiken
ArtikelnummerA00000008
Afmetingen

klanten bekeken ook