Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Nijverdal
2024 02 01

Woonwinkel Nijverdal

Onze woonwinkel in Nijverdal zit er eigenlijk al vanaf het jaar 2000. Toen openden we onze deuren in een geheel nieuwe winkel. In 2012 zijn onze beide winkels (Oldenzaal en Nijverdal) opgesplitst en ging Kötter Living verder in Oldenzaal en Kötter Werelds Wonen in Nijverdal. 10 jaar lang zijn het twee aparte bedrijven geweest met een aparte inkoop en dus andere collectie en stijl. Hoe bijzonder is het dan dat na 10 jaar, in 2022 beide winkels weer dezelfde eigenaar hebben?

ontdek onze collectie

De verbouwing van de woonwinkel in Nijverdal

Onze oom (eigenaar van de woonwinkel in Nijverdal) ging in 2022 met pensioen en gaf ons de kans er weer één bedrijf van te maken. Er moest echter wel wat gebeuren als we de woonwinkel in Nijverdal in dezelfde stijl als onze winkel in Oldenzaal wilden brengen. Echter deze uitdaging gingen we graag aan! We hebben de woonwinkel in Nijverdal in een paar maanden tijd van boven tot onder helemaal opnieuw aangepakt. De woonwinkel heeft een complete make over gekregen en de collectie is helemaal veranderd, we zijn met een lege winkel opnieuw begonnen met inrichten. 2e paasdag 2022 openden we de deuren van onze vernieuwde woonwinkel in Nijverdal. Maar eigenlijk is de winkel dus al vanaf het jaar 2000 in bezit van onze familie.

Prachtige woonwinkel

Het resultaat van onze verbouwing mag er zijn, onze interieurontwerpers en styling team hebben er een geweldige winkel van gemaakt. Je zult je ogen uitkijken. Onze beste bankstellen staan hier in de mooiste opstellingen met prachtige stoffen. Ook hebben we natuurlijk eettafels met eetkamerstoelen, fauteuils, salontafels en onze prachtige woonaccessoires en verlichting mogen natuurlijk ook niet ontbreken. We hebben geprobeerd om elke stijlkamer een unieke touch te geven om jou zo goed mogelijk te kunnen inspireren.

Interieuradvies in onze woonwinkel in Nijverdal

Het is ook mogelijk om interieuradvies in onze woonwinkel in Nijverdal te krijgen. Het beste stuur je daarvoor even een aanvraag, zodat we ons goed kunnen voorbereiden. We zouden dan graag een plattegrond of schets van de in te richten ruimte ontvangen. We zien je dan graag in onze winkel in Nijverdal. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen en je wensen met ons verkoopteam bespreken. Zij kunnen dan onze interieurontwerpers instrueren en aan het werk zetten. Op een later moment zullen jullie dan samen de ontwerpen bekijken.

Bereikbaarheid in Nijverdal


Onze woonwinkel in Nijverdal bevind zich op industrieterrein het Lochter. We zitten aan de Transportweg 4b. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren, er is plek genoeg. We zitten vlakbij de snelweg en de doorgaande weg van Almelo richting Zwolle. Dus je bent er zo. Ons verkoopteam staat klaar om je te helpen bij jouw interieurplannen. We zijn elke zondag open, dus ook dan kun je bij ons terecht. Zien we je snel in onze woonwinkel in Nijverdal? Tot dan!

ontdek de collectie