Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonboulevard Almelo

Woonboulevard Almelo

Ben je op zoek naar een woonwinkel op woonboulevard Almelo? Waarom niet iets verder rijden naar Kötter Living in Nijverdal. Onze prachtige woonwinkel is slechts een kwartiertje rijden van de woonboulevard Almelo.

Wij hebben zelf altijd een woonwinkel in Almelo gehad aan de Violierstraat, weliswaar niet op de woonboulevard Almelo maar wel in de stad zelf. Deze winkel hebben wij gesloten in 2007 aangezien we toch te dichtbij onze woonwinkel in Nijverdal zaten, we waren concurrent van onze eigen winkel. Je vindt onze vernieuwde woonwinkel in Nijverdal op industrieterrein Het Lochter aan de Transportweg 4-b. Het Industrieterrein ligt aan de N35 (tussen Nijverdal en Almelo) en je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. De ideale gelegenheid om wooninspiratie op te doen voor je nieuwe huis of verbouwing. Zo wordt woonshoppen wel heel aantrekkelijk.

Als je dus echt de mooiste woonwinkel van Almelo en omstreken wilt ervaren dan moet je beslist een bezoekje brengen aan Kötter Living in Nijverdal. Op woonboulevard Almelo vind je toch de wat meer standaard woonwinkels. Echter wij hebben een heel uniek assortiment wat je nergens anders vindt! Maar kom dat vooral even controleren. Je vindt bij ons bijzondere stijlkamers. Volledig ingericht en afgestyled volgens de laatste trends. Elke kamer heeft een andere sfeer, je zult hier veel inspiratie opdoen voor je nieuwe huis, verbouwing of restyling van je woning. Onze collectie bestaat uit mooie hoekbanken in prachtige stoffen, eettafels in verschillende houtsoorten gecombineerd met luxe eetkamerstoelen. Daarnaast heeft ons styling team alles tot in de puntjes afgestyled met de mooiste woonaccessoires, sierkussens en verlichting.

Combinatie van woonstijlen nabij woonboulevard Almelo

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Goede bereikbaarheid vanuit woonboulevard Almelo

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Jolipa, Brons en Ted Sparks. Je vindt bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven dat je in onze woonwinkel in Nijverdal wilt afspreken, waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis 3D advies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.