Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Rechthoekige vloerkleden

Transformeer je interieur met onze prachtige collectie vloerkleden! Of je nu op zoek bent naar een rechthoekig vloerkleed om onder je bank te plaatsen, een karpet om je woonkamer te verfraaien, of zelfs een vierkant vloerkleed om een unieke touch toe te voegen, wij hebben vloerkleden in verschillende afmetingen en stijlen om aan al je wensen te voldoen. Onze vloerkleden zijn ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor ze een vleugje elegantie toevoegen aan elke ruimte. Met een breed scala aan stijlen, van modern en eigentijds tot klassiek en traditioneel, vind je bij ons zeker het perfecte vloerkleed dat past bij jouw persoonlijke smaak en inrichting.

Vloerkleed op maat laten maken

Heb je een specifieke maat nodig die niet in ons standaard assortiment te vinden is? Geen probleem! Bij ons kun je ook een vloerkleed op maat laten maken, zodat het perfect past bij jouw interieur en ruimte. Onze tapijten zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Ze bieden een comfortabele en zachte ondergrond voor je voeten, waardoor je elke dag weer kunt genieten van een aangenaam gevoel in huis.

Rechthoekig of vierkant vloerkleed kopen

Met een eenvoudig bestelproces kun je gemakkelijk het vierkante vloerkleed kopen of het rechthoekige karpet bestellen dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Laat je huis stralen met onze stijlvolle vloerkleden en voeg een warme en uitnodigende sfeer toe aan je interieur. Investeer vandaag nog in een vloerkleed dat niet alleen je vloeren beschermt, maar ook jouw persoonlijke stijl weerspiegelt en jouw huis omtovert tot een stijlvolle en gezellige ruimte. Vind je het lastig om op basis van een afbeelding een voerkleed te kopen? Bezoek dan één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Een groot deel van onze vloerkleden is daar aanwezig, ons verkoopteam helpt je graag verder!