FAQ items aan het laden...

Iedere ruimte is bijzonder

Woonkamer

De woonkamer: breng levendigheid

De woonkamer is vaak een van de grootste ruimtes in het huis, en daarom ook een van de uitdagendste ruimtes om in te richten. Qua interieurstijlen kan je alle kanten op zoals modern, landelijk, luxury living, basic of colourfull. Wil je de ruimte iets groter lijkt? Plaats dan de meubels niet direct tegen de wand aan, maar laat ze iets naar voren komen. Maak in de woonkamer gebruik van verschillende vormen, materialen en creëer hoekjes! Op die manier breng je levendigheid in de ruimte. En niet geheel onbelangrijk, durf! Kies eens voor een gewaagde kleur of print. Wij hebben al vele woonkamers al mogen inrichten en stylen, is jouw woonkamer de volgende? Laat bij ons gratis een 3D-ontwerp van jouw woonkamer maken, wij helpen je graag!

Inspiratie voor de woonkamer

Badkamer

De badkamer: Creëer warmte

Heb jij al onze prachtige badkamermeubels al wel eens gezien? Bijna al onze badkamermeubels kunnen in iedere gewenste grootte besteld worden. Al onze badkamermeubels importeren wij zelf uit Indonesië. Onze badkamermeubels zijn perfect te combineren met onze unieke stenen wasbakken. Door in een strakke en moderne badkamer een houten meubel te plaatsen, creëer je extra warmte. Door je badkamer af te stylen met enkele mooie accessoires, geef je de ruimte net die extra finishing touch! Benieuwd naar al onze badkamermeubels? Bekijk ze in onze winkel of online.

Inspiratie voor de badkamer

De eethoek / woonkeuken: vele mogelijkheden

Rechthoekig, rond, ovaal of vierkant? Houtkleur of zwart? Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om eettafels. Bij het uitzoeken van jouw eethoek is het belangrijk om na te denken over aan welke wensen jouw eethoek moet voldoen. Wil je er alleen aan eten? Wil je er ’s avonds gezellig zitten met vrienden? Of wil je de eettafel bijvoorbeeld als werkplek gaan gebruiken? Op basis van deze wensen, kun je de keuze van een tafel, eetkamerstoelen en zelfs verlichting baseren. Wil je meer sfeer creëren? Kies dan voor een of meerdere hanglampen boven de eettafel. Ook in de keuken mogen enkele accessoires niet ontbreken! Wat dacht je van enkele houten broodplanken of een vaas met enkele zijdetakken erin? Zoals je op de afbeeldingen kunt zien, hebben wij al vele eethoeken en keukens mogen voorzien van meubels en styling. Kom voor persoonlijk advies gerust langs in de winkel!

Inspiratie voor de eethoek

Slaapkamer

De slaapkamer: kom tot rust

Een slaapkamer is dé plek waar je tot rust kunt komen en moet kunnen ontspannen. Daarom wordt er vaak voor gekozen om in de slaapkamer te werken met rustige, neutrale kleuren. Met verlichting kun je de sfeer van een ruimte in één keer veranderen. Zorg daarom naast de algemene verlichting in de slaapkamer, ook voor mooie sfeerverlichting. Heb je een groter formaat slaapkamer en mis je warmte? Probeer dan eens een vloerkleed onder het bed of een donkere kleur op de muur. Voordeel van een vloerkleed; als je uit bed stapt heb je ook nog eens heerlijke warme voeten! Iets wat zeker niet mag ontbreken in de slaapkamer zijn enkele leuke sierkussens op het bed!

Inspiratie voor de slaapkamer

Hal

De hal: een eyecatcher

Wat zeker niet mag ontbreken in de hal is voldoende opbergruimte voor zowel jassen als sjaals etc. Wanneer je een grote hal of gang hebt, kun je het beste kiezen voor grote elementen in de ruimte. Denk aan een grote spiegel, plant of kunstwerk. Wil je de grote hal iets knusser doen aanvoelen? Gebruik dan een warme en/of donkere kleur op de muren. Heb je een hoog plafond in de hal? Kies dan voor een eyecatcher als hanglamp! Mocht je een smalle hal hebben, dan zijn fotolijsten de perfecte oplossing. Deze nemen niet veel ruimte in beslag en geven direct persoonlijkheid aan de ruimte. Wil je een spiegel ophangen in een smallere hal? Kies er dan voor om deze in de breedte van de ruimte te hangen. Wanneer je deze aan het einde hangt, oogt de ruimte kleiner.

Inspiratie voor de hal