fbpx

Eettafels

De eethoek is misschien wel de meest gebruikte plek in je huis. Een mooie eettafel is dan ook een must in elk interieur. Hij moet passen qua stijl en natuurlijk ook zijn afmetingen moeten op de rest van je woning afgestemd zijn. Wij hebben verschillende eettafels in onze collectie.

Van grote eiken eettafels tot aan barok eettafels

Een eettafel staat voor gezelligheid en heerlijk dineren met vrienden, familie en kennissen. Lekker gezellig met zijn allen ontbijten aan een grote stoere tafel of lekker knus en compact een spelletje spelen aan de keukentafel. Wij hebben eettafels in diverse afmetingen, materialen en soorten. Zo zorgen wij ervoor dat er eigenlijk altijd wel eentje past binnen jouw woonwensen.

Zoek je een landelijke eettafel, moderne eettafel of toch een industriële eettafel. Wij hebben hem voor je of kunnen hem volledig naar jouw wensen en ideeën aanpassen. Vertel ons simpelweg jouw wensen en wij helpen je om de ideale eettafel te vinden.

Kun je niet helemaal vinden waar naar je op zoek bent, laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder om jouw woonwensen waar te maken. Je kunt ons altijd een bericht sturen via de app of mail en we nodigen je ook van harte uit om een keer langs te komen in onze showroom in Oldenzaal (vlakbij Enschede). Hier kun je de verschillende tafels met eigen ogen bekijken en vertellen we je graag meer over bijvoorbeeld de oorsprong en het materiaal.