Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Buffetkast kopen

Ben je op zoek naar een kast waar je veel kanten mee op kunt? Kijk dan eens naar een buffetkast. Een buffetkast noemen we ook wel een vitrinekast, glaskast of gewoon een wandmeubel. Een vereiste voor een buffetkast is eigenlijk dat er glazen draai of schuifdeuren in moet zitten. Want als er geen glas in zit dan noemen we het gewoon een opbergkast of dichte kast. De buffetkast is een kast die je neerzet in de eetkamer, keuken of woonkamer. Je kunt de onderkast (die vaak dichte deuren heeft) mooi gebruiken als opbergruimte en in de bovenkast kun je je mooie servies, glaswerk of woonaccessoires neerzetten.

Buffetkast in verschillende stijlen

Een buffetkast of vitrinekast is een blikvanger in je woonkamer of keuken. Wij hebben buffetkasten en vitrinekasten in diverse stijlen, zoek je een landelijke buffetkast of juist een moderne? Wij hebben hem vast in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Ook hebben we buffetkasten in verschillende afmetingen en houtsoorten. Dus voor elk wat wils! Sommige eiken buffetkasten kunnen we zelfs op maat voor je laten maken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag.

Buffetkast in verschillende materialen en kleuren

We hebben buffetkasten in verschillende materialen, zo hebben we teak buffetkasten, maar ook eiken buffetkasten en buffetkasten gemaakt van MDF. Ook zijn onze buffetkasten mogelijk in verschillende kleuren, we hebben witte buffetkasten, zwarte buffetkasten, of buffetkasten in een eiken of teak kleur. Er zit altijd wel iets voor je bij. Daarnaast hebben we buffetkasten in verschillende afmetingen.

Wij helpen je graag!

Als je op zoek bent naar een buffetkast en ben je van plan naar één van onze woonwinkels te komen? Dan is het handig dat je weet hoe groot je buffetkast moet zijn. Heb je er een mooie plek voor in gedachten? Meet deze dan op, knip desnoods een stuk krantenpapier op deze afmeting en leg deze op de plek waar je de buffetkast neer wilt zetten. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe de kast eruit komt te zien en kunnen onze verkoopadviseurs je goed helpen. Kom je er echt niet uit? We geven ook 3D interieuradvies zodat we je complete huis kunnen inrichten. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact met ons op.