Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Boekenkast kopen

Een boekenkast is al lang niet meer de kast van vroeger waar je alleen maar boeken in zet. De term boekenkast wordt eigenlijk gebruikt voor alle open kasten, stellingkasten, wandrekken en roomdividers. Het zijn open kasten die uitermate geschikt zijn voor het opbergen van boeken, tijdschriften of andere items die gezien mogen worden.

Boekenkast in verschillende stijlen

Een boekenkast kan een blikvanger in je woonkamer of keuken zijn. Wij hebben boekenkasten in diverse stijlen, zoek je een landelijke boekenkast of juist een moderne? Wij hebben hem vast in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Ook hebben we boekenkasten in verschillende afmetingen en houtsoorten. Dus voor elk wat wils! Sommige eiken boekenkasten kunnen we zelfs op maat voor je laten maken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag.

Boekenkast in verschillende materialen en kleuren

We hebben ook boekenkasten in verschillende materialen, zo hebben we boekenkasten van teak- en eikenhout, maar ook boekenkasten gemaakt van MDF. Ook zijn onze kasten mogelijk in verschillende kleuren, we hebben, zwarte boekenkasten, of kasten in een eiken of teak kleur. Er zit altijd wel iets voor je bij. Daarnaast hebben we boekenkasten gemaakt van oude antieke materialen. Deze materialen komen uit oude huizen en kloosters uit India en zijn daarom allemaal uniek. Dus kom je voor een echt unieke boekenkast? Dan moet je naar Kötter Living.

Onze verkoopadviseurs helpen je graag

Als je op zoek bent naar een boekenkast, dan is het handig dat je weet hoe groot deze moet worden. Heb je er een mooie plek voor in gedachten? Meet deze dan op, knip desnoods een stuk krantenpapier op deze afmeting en leg deze op de plek waar je de kast neer wilt zetten. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe de boekenkast eruit komt te zien en kunnen onze verkoopadviseurs je goed helpen. Kom je er echt niet uit? We geven ook 3D interieuradvies zodat we je complete huis kunnen inrichten. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact met ons op.